Заправка кондиціонерів

Заправка кондиціонерів - фото
вулиця Макухи, 41а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Авткондиціонер — це складна система, яка вимагає регулярної діагностики та обслуговування. Діагностика повинна проводитися кожні два-три роки (40-60 тис. км пробігу). Згодом неминуче падає рівень холодоагенту, і якщо не подбати про заправку кондиціонера, система починає функціонувати помітно гірше, поки повністю не відмовить. Тому в системі потрібно підтримувати необхідний рівень фреону.

Заправка кондиціонерів на перший погляд видається простою процедурою, проте, для заправки потрібно спецобладнання і практичні знання про будову автомобільного кондиціонера. А неправильно виконана заправка кондиціонера може загрожувати вам підвищеним зносом або зовсім моментальним виходом з ладу.

Перш ніж заправляти автокондиціонер, необхідно переконатися в повній герметичності системи, оскільки в ній не повинно бути ні повітря, ні тим більше води, яка може вкрай негативно позначатися на подальшому функціонуванні кліматичної системи.

Неприємний запах в салоні свідчить про те, що пора провести дезінфекцію системи кондиціонування повітря.

Професійна дезінфекція автокондіціонера — це не просто усунення неприємного запаху в салоні автомобіля. На відміну від побутових дезінфекторів чистка системи кондиціонування (повітропроводів, випарника і т.д.) на автосервісі дозволить ще позбутися і від шкідливих бактерій.

Місце витоку холодоагенту з барвником легко виявляється за допомогою світла ультрафіолетової лампи та жовтих окулярів.

Відгуки