ПП "СРБК Портал"

СРБК Портал - фото
с. Крихівці вул. Виноградна, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:1512:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ліфт IzametПП «Спеціалізована ремонтно-будівельна компанія «Портал»» - це провідна будівельно-ліфтова компанія, що спеціалізується на встановленні ліфтового та ескалаторного обладнання на всій території України, зокрема й в Івано-Франківську.

Ми здійснюємо широкий спектр послуг, таких як монтаж, демонтаж, пусконалагоджувальні роботи, модернізацію, ремонт та технічного обслуговування ліфтів та ескалаторів. Ми також надаємо допомогу в реєстрації ліфтів в органах Держгірпромнагляду.

Пропонуємо якісні, надійні та комфортні в експлуатації  за доступними цінами ліфти. На всю продукцію, а також на роботи з встановлення надаємо гарантію.

Наші клієнти – це як малі підприємства сімейного типу, так і великі підприємства всеукраїнського масштабу. Ми завжди підтримуємо наші стандарти на високому рівні, щоб наша продукція приносила приємні враження і служила роками нашим клієнтам.

Працюєм у всіх сегментах ліфтового обладнання - як у напрямну недорогих ліфтів для соціального житла, так і в преміум класі, з обладнанням європейських виробників, представником яких ми являємось. Самостійно імпортуємо та розмитнюємо все обладнаня, що значно вплаває на конкурентність нашого обладнання.

 

ескалатор izamet

ПП СРБК "Портал" - є основним постачальником ліфтів та ескалаторів Izamet на території Україні, детальніше  про ліфти Izamet

Детальніше про нашу компанію - можете переглянути на наших сайтах: 

***

***

***

***

                                     

           

                 Пропозиція по новим моделям ліфтів Izamet

        Пропонуєм Вашій увазі нові інноваційні моделі ліфтів Izamet з приводами на ременях Guda в яких номінальна потужність становить від 1,9 кВт ( що співвимірно з електрочайником). Встановивши ліфти з даним приводом Ви зможете значно скоротити витрати на електроенергію. Детальніше про дані приводи - на сайті    

       Також розроблена нова серія ліфтів на ременях Genesis з мінімальним приямком 200 мм та верхнім поверхом 2500 мм. Безредукторний привід частотного регулювання використовується з поліуритановими ременями, термін експлуатації яких більше 40 мільйонів циклів. Детальніше...

       Завдяки гарному співвідношенню ціни і якості, великою лінійкою ліфтів ( від дешевих бюджетного виконання, до престижних за помірними цінами)  - обладнання Izamet набуває все більшої популярності в Україні.

       Ліфти Ізамет без машинного приміщення  по невисоких цінах дозволяють замовнику додатково економити кошти з будівництва машинного приміщення та використати дану площу для інших потреб.

       Є дуже багато цікавих технічних та дизайнерських рішень по панорамних ліфтах.

       Для отримання цінової пропозиції - можете перетелефонувати або заповнити опитувальний лист та переслати на електронну почту ***

тел. +3-8-095-830-25-62; +3-8-096-901-76-50; +3-8-063-024-65-92; +3-8-050-585-39-28

Буклети: ***

***

***

Опитувальний лист скачати

 

Ліфти виробництва Могилевліфтмаш

         ПП СРБК "Портал" - офіційний представника виробника ліфтів "Могилевліфтмаш"  в Україні.

В час, коли вартість ліфта стає визначальним чинником при його покупці та коли не хочеться встановлювати обладнання поганої якості - варто звернути свою уваги на могилевські ліфти.

На даний час в цього виробника основний привід та дверний - частотного регулювання.

А також - дуже хорошої якості покриття дверей шахти та кабіни, яке є стійке до корозії та вандальних дій пасажирів. Таким якісним пофарбуванням не можуть "похвалитись" багато виробників, що робить ліфти цього виробництва найкращими в дешевому сегменті ліфтів для житла.

Є багато гарних престижних варіантів з нержавійкою під структуру шкіри та ін.

Детальніше про ліфти виробництва Могилевліфтмаш

Для отримання цінової пропозиції - можете заповнити опитувальний лист та переслати на електронну почту ***

Отримати пропозицію можете також заповнивши електронний бланк попереднього запиту

Відгуки