Сходи та перила

Сходи та перила - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«СХОДИ та перила»
Сьогодні, саме наша компанія  пропонує широкий асортимент сходів у Івано-Франківську різної конфігурації для квартир, приватних будинків та споруд різного типу. Кваліфіковані дизайнери нашої компанії подбали не тільки про відповідність сходів високим стандартам європейської якості, але й про оригінальний та сучасний дизайн. Сходи від нашої компанії  — це справжня знахідка, яка поєднує в собі гармонійне стилістичне спрямування та доступні ціни.

БЕТОННІ СХОДИ
Бетонні сходи так само як і монолітні сходи, вважаються найбільш довговічними і можуть встановлюються в приватних будинках, котеджах, на підприємствах промислового призначення та в громадських будівлях.
Така широка область застосування бетонних сходів обумовлена їх міцністю та надійністю, яка забезпечується за рахунок поєднання арматури та бетону. Завдяки використанню арматури, яка стабілізує їх основу, бетонні сходи стають жорсткою, стійкою та довговічною конструкцією, яка не боїться перепадів температури та вологості, так як бетонний розчин не тільки здатний зміцнювати, а й створити максимально ефективні для експлуатації сходи. Крім того, завдяки відсутності сполучних вузлів та швів термін служби бетонних сходів значно збільшується, вони не бояться великих навантажень, вони «вічні».

ГВИНТОВІ СХОДИ
Гвинтові сходи – мабуть, найнеоднозначний варіант з усіх існуючих сходів. Гвинтові сходи не залишають байдужими нікого, тобто у даного виду конструкції є затяті прихильники, і, одночасно, противники. Саме в цих сходах зійшлися відразу всі крайнощі, які присутні в інших видах. Витончені лінії, плавні вигини, “танцююча” форма, грація — все це повною мірою реалізовано тільки гвинтових сходах! Можемо сказати сміливо – дивитися на кручені сходи одне задоволення! Це однозначно родзинка для будь-якого інтер’єру.
Нагадуємо, що Замовник сам вибирає крок підйому в проміжку між 16 і 25 см, а наші фахівці гарантують незмінність кроку по всій довжині гвинтових сходів!
Також незмінною залишається висока якість та запас міцності гвинтовий сходів. Вони не скриплять та не прогинаються.

ДЕРЕВ’ЯНІ СХОДИ
Дерев’яні сходи – це складна будівельна конструкція, що вимагає професіоналізму, кваліфікації та досвіду роботи. Замовляючи у нас дерев’яні сходи для будинку, ви потрапляєте в дбайливі руки професіоналів, які приділяють увагу кожній деталі. Висока якість забезпечується  власним виробництвом в Івано-Франківську.
Ми пропонуємо дерев’яні сходи з високоякісних порід деревини, які органічно впишуться у Ваш будинок та прикрасять інтер’єр, додадуть вишуканості дизайну. Ми виробляємо гвинтові сходи на замовлення, модульні, різьблені, спіральні, метеликові, забіжні та маршові дерев’яні сходи на другий поверх, які будуть виглядати стильно і ненав’язливо.

ДЕРЕВ’ЯНІ СХОДИ НА МЕТАЛЕВОМУ КАРКАСІ
Дерев’яні сходи на металевому каркасі – це одне з найкращих рішень для квартири або приватного будинку. Вони значно дешевше бетонних, а крім того мають значно меншу вагу та більш компактні. У порівнянні ж з дерев’яними сходами, сходи на металевому каркасі володіють великим запасом міцності, і в силу жорсткості конструкції не будуть скрипіти.
Виготовлення та встановлення металевого зварного каркаса займає до 10-ти робочих днів від моменту укладення договору. Установка ступенів та огорож сходів з відкритим каркасом займе ще до 5-ти робочих днів. Термін повної обшивки каркаса деревом залежить від складності та вимог замовника.

СХОДИ НА МЕТАЛЕВОМУ КАРКАСІ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Одна із спеціалізацій нашої компанії виробництво та продаж сходів на металевому каркасі з нержавіючої сталі.
Сходи з нержавіючої сталі – це не тільки функціональне споруда. Кожна драбина на металевому каркасі з нержавіючої сталі зі скляними ступенями або дерев’яними сходинками індивідуально проектується та виготовляється для певних умов та розмірів. Наші сходи на металевому каркасі з нержавіючої сталі створять у Вашому будинку атмосферу комфорту, підкреслять оригінальність, сучасність, достаток та тонкий смак свого власника. Безпека, надійність, краса і комфорт – ось, що є основою при виготовленні сходів на металевому каркасі з нержавіючої сталі майстрами нашої фірми.

МОДУЛЬНІ СХОДИ

Зручна унікальна конструкція для економії площі та зручності ремонту. Можна їх зробити із дерева і сталі, сталі й скла, сталі та каміння і т.д.
Останніми роками попит на модульні сходи значно зріс. Адже завдяки своїй унікальній конструкції вони не тільки дають можливість зекономити площу, але зроблять інтер'єр Вашого приміщення більш виточеними та елегантним. Також такий варіант сходів підійде для виробничих, складських і офісних приміщень, які мають більше як один поверх.

Конструкція сходів складається з модулів, які з'єднуються між собою, що й утворює металевий хребет сходів. Крім того, такі сходи зручно ремонтувати: якщо одна сходинка пошкоджена то її можна без проблем зняти, не рухаючи сусідні. Оскільки у модульних сходах немає бокових балок, кутів, ніш, де накопичується пил, їх легко прибирати.

Відгуки