Магазин "BUS-shop"

BUS-shop - фото
вулиця Набережна ім. Василя Стефаника
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

BUS-shop - це магазин автозапчастин, розташований у місті Івано-Франківськ, який пропонує широкий вибір компонентів для всіх типів автомобілів. Наша місія полягає в тому, щоб забезпечити автовласників надійними та якісними запчастинами, необхідними для їх транспортних засобів.

В асортименті BUS-shop представлені запчастини для різноманітних марок та моделей, включаючи як легкові, так і комерційні автомобілі. Ми пишаємося можливістю пропонувати як оригінальні, так і альтернативні запчастини, забезпечуючи високу якість та доступність для наших клієнтів.

Наш магазин відрізняється особливим підходом до обслуговування клієнтів. Досвідчені консультанти BUS-shop завжди готові допомогти вам у виборі правильних компонентів, надавати поради та рекомендації щодо  автозапчастин.

Ми цінуємо кожного клієнта та прагнемо забезпечити зручне та приємне середовище для покупок. Завдяки широкому вибору, конкурентоспроможним цінам та фокусу на високій якості обслуговування, BUS-shop є ідеальним місцем для вирішення усіх ваших автомобільних потреб у місті Івано-Франківськ.






Відгуки