Гіпермаркет дверей

Гіпермаркет дверей - фото
вулиця Василіянок, 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:30Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми являємось признаними Лідерами з продажу дверей.

«Гіпермаркет Дверей» - спеціалізований салон по продажу та монтажу вхідних (металевих) та міжкімнатних дверей, металопластикових вікон; жалюзів та ролетів. В торгових залах представлено більше сотні виставкових взірців, різноманітних фасонів та кольорів.

Новинки 2017 року:

Двері вхідні торгової марки "Страж"- лідер металевих дверей України.

Двері вхідні торгової марки "Патріот" та "Арма".

Оновлення колекції міжкімнатних дверей "Папа Карло" та "Термінус".

Наша компанія пропонує двері тільки від найкращих виробників, це дозволяє забезпечити високий рівень обcлуговування, низькі ціни, широкий асортимент та індивідуальний підхід до кожного Покупця. Ми реалізуємо товар вітчизняного та білоруського виробництва. Ми також є представниками таких відомих виробників дверей, як : фабрика дверей "Папа Карло", "Вейквуд", "Альбері",  "Гранд", т.м."Двері Білорусії", "Термінус", т.м "Двері України", "Новий Стиль". Також у нас можна замовити  вхідні металеві двері різних розмірів та фасонів, широка гамма кольорів та вибір скла і металевої ковки.

Крім того, ми готові запропонувати Вам великий вибір фурнітури та аксесуарів для міжкімнатних дверей. До послуг клієнтів є доставка та монтаж.

Гаряча інформація: в зв'язку з оновленням виставки - 50% знижки на виставкові взірці!

Новий виробник міжкімнатних дверей : Торгова марка " РОДОС "  Оригінальні дизайни, гамма кольорів, варіанти оздоблення! 14 взірців різних колекцій та дизайнів.

Відгуки