Магазин "Voronin"

Voronin - фото
вулиця Бельведерська, 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Михайло Воронін — відомий український модельєр, якого по праву називають Метром чоловічого костюма. Світове визнання отримав завдяки винаходу унікального макетно-жилетного методу пошиття костюма без примірок! Гідність, респектабельність і стримана елегантність костюмів від Вороніна викликає прихильність успішних і впевнених ділових людей з високою репутацією. В костюмі від Михайла Вороніна поєднуються класичні традиції, висока якість, модні тренди і динаміка сучасного способу життя.

Основне завдання — надати чоловікові в костюмі таку ж свободу руху, як і без нього. Особлива увага приділяється екологічній чистоті виробу. Покази колекцій бренду Voronin демонструються в більш ніж у 60 країнах світу. Михайло Воронін кутюр’є, що є рекордсменом «Книги рекордів Гіннесу», володарем престижних міжнародних винагород: Премія Світу «Престіж», «Золотий наперсток Парижу», «Краща торговельна марка Італії», іспанська «Золота Арка Європи», а також занесений в книгу «100 знаменитостей світу моди». Президенти, політики, бізнесмени, зірки естради та  світового спорту віддають перевагу бренду «Voronin».

До речі, раді повідомити вам про нову весільну колекцію від бренду Voronin. Тепер, у такий особливий день, ви виглядатимете приголомшливо! 

До ваших послуг:

Розкішні костюми для наречених;

Стильне вбрання для батьків наречених, для свідків нареченого (шаферів, дружбів);

Великий вибір  якісного взуття. 

Будьте бездоганними з брендом Voronin!

Відгуки