Інтернет-магазин "Young Reporter"

Young Reporter - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

«Young Reporter» успішно розвивається вже 16 років. Розмірна лінійка одягу представлена від розміру 122 см до 164см у дівчат та 176см у хлопців.

«Young Reporter» є одним з найбільш популярних і улюблених брендів, як у підлітків шкільного віку, так і у їхніх батьків. У марці відбиваються останні модні «дорослі» тенденції. Зміна колекцій так само як у дорослих відбувається два рази на рік.

Популярність марки у дітей та підлітків обумовлена ясною і чіткою ідеєю колекцій, виконаних в стильовому міксі street-fashion, glam-chic, sport-glamour, hip-hop. Одяг від Young Reporter завжди в руслі останніх тенденцій молодіжної моди та при цьому дуже комфортний та універсальний у вживанні.





Wójcik це польська марка дитячого одягу, добре відома батькам дітей сьогоднішнього дня . Філософія бренду Wójcik - це досконалість в цілому і досконалость кожної деталі. Таким чином, одяг з лейблом Wójcik мають великий вплив на створення "моди" для самих маленьких дітей та дітей старшого віку. Колекції одягу відрізняються оригінальною обробкою та в той же час вони зберігають надзвичайну комфортність носіння. Весь одяг зроблений з високоякісних тканин,що забезпечують їх міцність. При створенні колекцій завжди бралась до уваги думка, що продукція бренду Wójcik направлена для дуже вимогливих клієнтів - дітей.

Висока якість одягу є наслідком цього припущення.


 

Відгуки