Центр терапії ока

Центр терапії ока - фото
вулиця Бельведерська, 27Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Мережа салонів «Оптика Люксор» відкриває двері першого в Івано-Франківську Центу терапії ока. Оснащений найсучаснішим офтальмологічним обладнанням від світових виробників, Центр пропонує для клієнтів повну, розширену діагностику органів зору, аналогів якої ще немає в місті. Дослідження проводять сертифіковані лікарі –офтальмологи, які нададуть професійну консультацію за результатами обстеження. Також у Центрі широко представлений комплекс процедур для профілактики та терапевтичного лікування хвороб зору.

Серед послуг центру тепер для мешканців Івано-Франківська та області будуть доступні:
 

  1. Комплексне діагностичне обстеження: точне визначення гостроти зору і рефракції пацієнта, вимірювання внутрішньоочного тиску безконтактним методом (пневмотонометрія), огляд очей під мікроскопом (біомікроскопія), ретельне дослідження сітківки (очного дна) з широкою зіницею, визначення рівня сльозопродукції, детальне дослідження поля зору (периметрія).
  2. Сучасна корекція зору – підбір окулярів або контактних лінз. Особлива увага надається дитячій корекції та надсучасній технології лінз нічного носіння Paragon.
  3. Комп’ютерна периметрія і тонографія. Дослідження в певних ділянках поля зору що дозволяє виявити ознаки хвороби на початкових стадіях, а повторний контроль і результати, що зберігаються в пам'яті приладу дозволять провести статистичний аналіз та виявити тенденції розвитку хвороби чи ходу лікування.
  4. Безконтактна тонометрія – дослідження та вимірювання внутрішньоочного тиску.
  5. Терапевтичній комплекс нехірургічного відновлення зору "Амбліокор-01".
  6. Високоточна діагностика патологій органа зору дитячого віку.
  7. Сучасне апаратне лікування амбліопії, міопії, косоокості та інших захворювань очей. Лікувальні курси для зняття зорової втоми, спазму акомодації та підвищення гостроти зору.

Центр оснащено: КератотопографомTMS4, Tomey; Автоматичним статичним пери графом «Периком»;ТонографомGlauTest-60;Когерентнм томографомStratusOCT, Zeiss; Безконтактним тонометромHNT- 7000 (пневмотонометріяHNT- 7000 ), Huvitz.

Центр терапії ока входить в сімейство закладів Оптики Люксор, мережі з понад десятирічним досвідом надання офтальмологічних послуг, продажу засобів корекції зору: окулярів, контактних лінз, та сонцезахисних окулярів. Сім салонів у трьох містах Західної України: Чернівцях, Івано-Франківську та Хмельницькому надають своїм клієнтам лише найякісніші послуги та оригінальні товари визнаних виробників оптичної продукції з усього світу.
 

Відгуки