Спортивний клуб "Тигр"

Тигр - фото
вулиця Вовчинецька, 207
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,НдВихідний
Вт,Чт16:30 - 20:30Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
вулиця Галицька, 134а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт16:30 - 20:30Без перерви
Вт,Чт,Сб,НдВихідний

Інформація

На постійній основі проводиться набір у всіх відділеннях в напрямках:

  • Джиу джитсу
  • ММА
  • Греплінг

У нас займаються дітки від 3х років.

Дорослі жінки та чоловіки з 16 років.

Спортивний клуб Тигр - це не просто секція, в яку ви відводите свою дитину на годину занять чи приходите самі. Це велика родина, яка складається з понад 400 спортсменів, їх батьків та інструкторів. Завдання клубу виховати здорових, сильних і загально розвинутих людей. У нас ростуть не тільки професійні спортсмени, а й талановиті митці, музиканти.

В клубі працює десять інструкторів-фахівців.

Тренерський склад щороку підвищує свій кваліфікаційний рівень з допомогою наставників — фахівців всеукраїнського та міжнародного класу. Тренери та вихованці клубу постійно беруть участь у спортивних заходах, що проводяться на території області та України та світу.

Ми йдемо вперед і не зупиняємося на досягнутому: збільшується кількість залів, де мають змогу займатися івано-франківці, розвивається мережа залів у районах Івано-Франківської області. А ще спорт-клуб «ТИГР» є активним учасником багатьох соціальних проектів, які реалізуються громадськими організаціями м. Івано-Франківська, існують пільги для дітей вразливих категорій, програми лояльності для членів клубу.

На даний момент "Тигр" це найкращий клуб з бразильського джиу джитсу, ММА та греплінгу, в якому виховуються справжні чемпіони з світовим ім'ям.

Відгуки