Idea for you

Idea for you - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дизайн студія «Idea for you» втілить ваші побажання у життя, починаючи з розробки дизайн-проектів інтер'єру та меблів на замовлення, до надання повного спектра ремонтно-будівельних й оздоблювальних робіт «під ключ».

Ви отримуєте не просто гарну картинку із модного журналу. Ви отримуєте гармонію, адже наші інтер’єри створюються з метою відобразити  саме ваш інтер’єр і завдяки створенню загального комфорту внутрішнього простору дизайн-проект починає зображати ваш внутрішній світ! Ніяких жертв заради моди, ніяких компромісів із зручністю заради краси! Ви отримаєте все і одразу. Богемний шик поєднаний із зручністю та функціональністю. Наш дизайнер інтер’єру працює над проектами доти, доки ви не отримуєте бажаного результату. Саме такий безкомпромісний інтер’єр студія дизайну пропонує своїм клієнтам.

Дизайн проект інтер’єру – це перший крок на шляху перетворення вашої квартири в перлину стилю. Саме з цього починають своє існування елітні інтер’єри — з ідеї та бажання принести у світ ще трохи краси. А всю технічну роботу ми беремо на себе, створюючи стильний затишок навколо вас, і для вас.

Ми завжди стараємось працювати з новітніми матеріалами і технологіями, щоб дивувати і тішити вас, дорогі замовники. Стараємось, щоб робота з нами була легка і продуктивна та радувала своїм результатом. Наша команда якісно і вчасно виконує поставлене завдання.

Відгуки