СІРІУС Центр Автоматизації

СІРІУС Центр Автоматизації - фото
вулиця Гузара (Новгородська), 39а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«СІРІУС центр автоматизації торгівлі» — фірма-інтегратор, яка займається продажем та встановленням фіскальної техніки (касових апаратів та фіскальних реєстраторів), облікового програмного забезпечення — 1С, та іншого торгового обладнання. Фірма «Сіріус» є центром сервісного обслуговування РРО.

 Ми постачаємо як окремі елементи торгівельної техніки, так і запускаємо нові заклади з нуля, «під ключ» — від оснащення технікою до навчання вашого персоналу роботи з програмами 1С для торгівлі.

 Маємо великий досвід автоматизації магазинів та готелів, які мають свою особливу специфіку; ресторанів (системи виклику офіціантів, приймання замовлень офіціантами на планшетах, взаємодія кухні та бару, тощо). Також працюємо в напрямку автоматизації аптек, СТО, виробничих підприємств. Кожна програма обліку торгівлі адаптується під ваші конкретні потреби та особливості бізнесу.

Окремим відгалуженням автоматизації торгівлі є встановлення відеонагляду в магазинах, готелях, на виробництві і т. д. з урахуванням особливостей та потреб цих закладів.

Сервісне обслуговування — маючи договір на сервісне обслуговування, Ви завжди можете бути впевнені в працездатності вашого обладнання та програмного забезпечення. У разі виникнення будь-яких технічних проблем наші фахівці усунуть їх у найкоротші терміни; сервіс доступний протягом 7 днів на тиждень.

Займаємось продажем холодильного обладнання (холодильні вітрини та шафи, горки, регали, морозильні ларі, бонети) та торговими стелажами.

Працюємо — по всій території України. Наші технічні спеціалісти та менеджери завжди готові приїхати до Вас у Львів і Львівську область, Івано-Франківськ та Івано-Франківську область, Тернопіль та Тернопільську область, Чернівці та Чернівецьку область, Ужгород та Закарпатську область, Мукачеве, Стрий, Коломия, Бурштин, Калуш, Надвірна та інші міста західної України.

Відгуки