Туроператор "Кей"

Кей - фото
вулиця Страчених Націоналістів, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне підприємство «Кей» працює на ринку надання туристичних послуг та виготовлення турпродукту з червня 2002 р.

За цей період налагоджено чисельні зв'язки з туроператорами різних регіонів України та закордону. Туристична фірма «Кей» зарекомендувала себе як надійний партнер у сфері туристичного обслуговування, послугами якого скористалось близько 50 тис. осіб.

Фірма реалізує широкий спектр послуг в галузі туризму, акредитована в Чеському, Польському, Болгарському, Румунському та Словацькому консульствах. З 2009 року являємось офіційними представниками хорватської компанії Adriatic, HR-члена союзу хорватських агенцій (UPHA).

Протягом останніх років чимало мешканців, перш за все, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та інших областей відпочили в межах України, зокрема на Чорноморському узбережжі та у Карпатах, а також на мальовничих курортах Болгарії, Греції, Чорногорії, Хорватії, Туреччини, Єгипту, Іспанії та ін.

Використовуючи міжнародні зв'язки, підприємство бере безпосередню участь в розробці та впровадженні міжнародних відпочинкових турів, активно співпрацює з туристичними операторами на території України, а також Болгарії, Австрії, Чорногорії, Англії, Туреччини, Єгипту, Ізраїлю та іншими.

Підприємство бере активну участь в міжнародних заходах щодо організації та впровадження туристичного бізнесу. У 2008 році — виставки в Берліні та Познані, тематичні виставки в Мілані, Берліні та Лондоні.

Туроператор «Кей» запрошує вас відвідати мальовничу і неповторну Україну. Вас чекає незабутня мандрівка у світ краси й величі карпатських гір, цілюща аура смерекових лісів, самобутній колорит Гуцульщини, Буковини, Закарпаття. Огляд затишних сіл та міст з багатьма історико-культурними, архітектурними та природними об'єктами.

Пропонуємо цікаві екскурсійні тури у міста Івано-Франківськ, Львів, Рогатин, Мукачево, Ужгород, Кам'янець-Подільський, Хотин, Умань, Буковель, Верховину та інші: запрошуємо на фольклорно-етнографічні театралізовані дійства — гуцульське весілля, вертеп, проводи на полонину та інші. Туристи мають можливість відвідати старовинні замки, фортеці та монастирі Прикарпаття та Закарпаття, покататися на Карпатському трамвайчику та відвідати інші цікавинки Карпатського краю.

Палітра туристичних послуг, що надаються ПП «Кей» досить широка і різноманітна. За прийнятними цінами приємно провести відпустки можуть молоді подружжя, сім'ї, туристи з різними вимогами та уподобаннями.

Телефонуйте: (0342) 71-10-36, (050) 37 37 197

{youtube}ipJNVw0rJJQ{/youtube}

Відгуки