Готельно-ресторанний комплекс "Тріо"

Тріо - фото
шосе Калуське, 9а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Тріо» включає в себе: готель, ресторан, конференц-залу, літній майданчик, дитячу кімнату та альтанки.
Ресторан «Тріо» — саме те місце, де варто відсвяткувати весілля, новорічні корпоративи, вечірки чи інші урочисті події.
До ваших послуг — велика затишна зала, розрахована на 300 осіб, що ідеально підходить для святкування днів народжень, весіль, хрестин, банкетів, бізнес-ланчів, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вікенду, фуршетів. А також два окремих зали на вулиці на 15-20 осіб.
Що вам більше до смаку: європейська чи українська кухня? Важко визначитися? У нас вам точно не доведеться вибирати, адже шеф-кухар ресторану готує настільки смачно, що з’їсти захочеться все!
В нашому меню:
  • досконалі сніданки;
  • перші страви;
  • ідеальні гарячі страви, серед яких ви знайдете як улюблений український банош, так і форель під мигдалем;
  • чудові гарніри;
  • закуски на компанію;
  • салатики;
  • десерти;
  • алкогольні та безалкогольні напої;
  • коктейлі.
А щоб ви не нудьгували, поки кухар чаруватиме над кулінарним шедевром, вас розважатиме жива музика.
Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери назавжди поселяться у вашому серці. Варто завітати до нас один раз, аби стати частим гостем нашого ресторану.
Невід’ємною частиною сервісу є паркування автомобіля на паркінгу під цілодобовим спостереженням.
Готель «Тріо» розташований в сучасному чотириповерховому будинку. Другий, третій та четвертий поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою сателітного телебачення і чудовий краєвид з вікна. На цей час номерний фонд складається із 17 номерів і здатен одночасно прийняти понад 30 відвідувачів.
У весняно-літній сезон запрошуємо гостей на свіже повітря — багато зелені, дзюрчання води, страви гриль, прохолодне живе пиво, приємна музика.
Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного дому, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім.
А маленьких відвідувачів ми готові запросити відвідати справжнісіньку «Країну мрій» — ідеальну дитячу кімнату, яка сповнена веселощами та щастям! Саме тут можна награтись досхочу, розважитись у сухому басейні з кульками та поролоновими кубиками, поблукати лабіринтом та придумати свою цікаву гру на великій ігровій території. Запрошуємо відсвяткувати дитяче день народження, дискотеку або ж скористатись нашими послугами організації квестів для дітей, а також бульбашкового шоу, аквагриму та дитячого застілля.
На території готельно-ресторанного комплексу «Тріо» для вас і ваших друзів обладнані автентичні будиночки-альтанки для комфортного пікніка. Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку інших гостей. Ви можете замовити альтанку для відпочинку компанії на бажаний час, якщо ви втомилися від повсякденних турбот, хочете відпочити разом з сім'єю, провести час з друзями або обговорити справи за вечерею з колегами. А у спекотний сезон рекомендуємо Вам скупатися у холодному чистому озері чи басейні!

Відгуки