Адвокатське об'єднання "Лекс Консалтинг"

Лекс Консалтинг - фото
вулиця Мулика Михайла (Гаркуші), 2, офіс 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Розв'язання юридичних питань варто довірити тільки перевіреним та надійним компаніям, таким як «Lex Consulting». До кожної нашої справи ми підходимо виважено, щоб забезпечити грамотну, кваліфіковану та законну допомогу та підтримку нашим клієнтам. І за 13 років роботи нам вдалось завоювати довіру та повагу клієнтів та партнерів завдяки своїй якісній та ефективній роботі.

«Lex Consulting»
— це українсько-польська юридична компанія, експерт у сфері податкового права та інвестицій, що виважено підходить до кожної потреби чи проблеми бізнесу, забезпечує кваліфікований захист завдяки професійній команді та набутому досвіду.

Наша спеціалізація:
У своїй роботі ми поставили для себе мету — надавити кожному своєму клієнту послуги тільки вищої якості, враховуючи можливості, індивідуальні потреби та зробити все можливе, щоб уникнути будь-яких проблем у вашому бізнесі. Нам вдається знайти оптимальні рішення у кожному окремому випадку.

Ви можете бути певними, що співпраця з нами на будь-якому етапі буде точною і чіткою, адже ми відкриті до діалогу і завжди на зв’язку з вами — в тому числі й онлайн. Керівник компанії завжди поінформований про стан справ усіх клієнтів, бере безпосередню участь в обґрунтуванні правової позиції, підготовці документації тощо.

Ми прагнемо оперативно реагувати на всі вимоги клієнта, щоб гарантовано в термін все виконати.

Але при цьому ми обираємо тільки виключно індивідуальний підхід до кожної справи та не працюємо шаблонно. 

Високий рівень юридичної та правової практики завжди був фірмовою ознакою «Lex Consulting». У роботі кожного нашого юриста з компанією-замовником, професіоналізм, індивідуальний підхід та якість у наданні послуг мають першорядне значення.

Керівник компанії Володимир Костюк переконаний: «Якщо ви вмієте рішуче і вірно діяти, то завжди готові до результативних кроків. «Lex Consulting» своєю роботою доводив це неодноразово!».

Відгуки