ТОВ "Захід-Мастерфайбр"

Захід-Мастерфайбр - фото
вулиця Цьоклера, 9а, офіс 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

З 2013 року компанія «Захід-Мастерфайбр» працює на ринку України у сфері облаштування спортивних та дитячих майданчиків. Діяльність компанії акцентована на виготовленні та укладанні екологічно чистих і довговічних покриттів з гумової та каучукової крихти, а також на укладанні покриттів зі штучної трави.

Ми знаходимось в м.Івано-Франківськ — невелика відстань дозволяє нам бути мобільними і оперативними у виконанні замовлень по Західній Україні, а також робить можливим наше оперативне реагування і виїзд спеціалістів у короткі терміни для проведення поточного ремонту та обслуговування майданчиків зі штучним покриттям. Роботи виконують фахові спеціалісти зі спеціальним обладнанням та технікою.

Пропонуємо три варіанти покриттів для дитячих та спортивних майданчиків:

  • Безшовне гумове покриття товщиною від 10 мм, що виготовляється та укладається безпосередньо на об’єкті методом наливних килимів, тому не має швів і може бути покладене у важкодоступних місцях.
  • Гумова плитка розмірами 500х500 мм та товщиною 20, 30, 40 мм. Покриття з гумової плитки — одне із масових та популярних покриттів. Гумове покриття у вигляді плиток — це сучасний матеріал, яким можливо оздобити територію, створивши при цьому унікальний дизайн. Гумова плитка виготовляється в заводських умовах та пропонується покупцю, як готовий виріб. Монтаж такого покриття, на відміну від безшовного, може бути виконано покупцем самостійно, для цього не потрібно володіти спеціальними навиками та обладнанням.
  • Штучна трава — це рулонне синтетичне покриття, виготовлене методом тафтингу. Штучний газон — це вигідна та повноцінна заміна натуральному. Навіть в умовах активної експлуатації, покриття зі штучної трави зберігає свій зовнішній вигляд та відмінні експлуатаційні характеристики, не вибаглива в догляді, не вигорає та не піддається атмосферним впливам. Наша компанія пропонує інноваційні та унікальні системи синтетичного газону для: футбольних та міні-футбольних полів, мультифункціональних спортивних майданчиків, дитячих майданчиків та ландшафтного дизайну від провідних світових виробників.

У своїй роботі ми використовуємо тільки високоякісні та сертифіковані матеріали, не економлячи на їх кількості, тому наші майданчики експлуатуються протягом багатьох років, стійко витримуючи перепади температури та великі навантаження. Спеціалісти «Захід-Мастерфайбр» строго слідкують за дотриманням технології при виробництві та укладанні покриттів. Уважно підходимо до кожного замовлення і стараємося задовільнити вимоги та побажання навіть вибагливих замовників.

Також у нас ви можете придбати комплектуючі для монтажу гумової плитки, укладання та засипання штучних полів, а саме: гумова крихта, кварцовий пісок, поліуретановий клей, стикувальна стрічка.

У нас ви знайдете великий вибір різноманітних покриттів для спортивних та дитячих майданчиків, критих залів, нашого виробництва та зарубіжних виробників під різний бюджет. На всю продукцію та роботи надаємо гарантію та гарантійне обслуговування.

Ми завжди відкриті до співпраці, готові змінюватися на краще, постійно вдосконалюватись та оновлювати наш асортимент.

Відгуки