Антикварня "ШпиндеL'"

ШпиндеL' - фото
Південний бульвар, 21
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація


Гостинно запрошуємо жителів та гостей міста в перший антикварний ресторан м.Івано-Франківська. До вашої уваги унікальний старовинний інтер'єр та автентична кухня! Зайдіть в історію! Відчуйте смак минулого!


Антикварня "ШпиндеL'" - це не тільки місце, де зібрані унікальні речі та предмети інтер'єру, а це перш за все заклад харчування, де ви можете смачно поїсти в приємній домашній атмосфері.

Аналогів подібного закладу немає в Україні, адже тут все проникло духом антикваріату: інтер'єр закладу прикрашають тільки оригінальні антикварні речі: 33 годинники та 15 барометрів, антикварні шафи та сторічна барна стійка, касовий апарат 1914 року та старовинні картини. Окремої уваги заслуговує куточок старого Станіславова: унікальна діарама, яка складається з багатьох сюжетних композицій, кожний елемент якої був ретельно продуманий та відтворює типове життя городян нашого міста початку ХХ сторіччя в районі сучасної площі Міцкевича. Це все доповнюється оригінальною мапою Станіславова 1941 року та 27 поштівками нашого міста початку ХХ сторіччя.

Найбільша в області колекція алкогольних напоїв та цигарок радянської доби поверне вас в недалеке ностальгічне минуле. А смачні страви, приготовлені за стародавніми рецептами, ви можете скуштувати з столових приборів часів наших прадідів.
І не відмовте собі в задоволенні випити філіжанку запашної кави, приготовленої на найстарішій кавоварці міста!

Відгуки