Магазин "Інструмент +"

Інструмент + - фото
вулиця Тичини, 43Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви
Нд09:00 - 14:00Без перерви

Інформація

Наш магазин "Bosch Makita Sparky" пропонує вам придбати різноманітні види інструменту для побутового, професійного і промислового використання.

Ми є офіційним представником словенської фірми "Sadko". Вона виготовляє широкий асортимент садово-городньої техніки. Бренд  "Sadko" впевнено здобуває популярність серед українських споживачів. Сучасні технології,  відмінна якість і доступна ціна дозволяє достойно конкурувати з відомими марками. Продукція "Sadko" виготовляється на сучасних заводах, оснащених комп'ютеризованими лініями, які використовують передові технології виготовлення інструменту.

Також потребує уваги фірма професійної техніки "Oleo-Mac", яка виготовляється в Італії і також представлена в нашому магазині. Садові, сільськогосподарські і лісопромислові вироби як для професіоналів, так і для індивідуальних користувачів. Продукція компанії "Oleo-Mac" захоплює всі можливі нюанси роботи з зеленими насадженнями. Різноманітні моделі відрізняються одні від одних по своєму призначенню і потребах, але всі вони характеризуються найвищими стандартами якості, забезпечуючи виключними характеристиками, комфортом і безпекою.

Також ми є офіційними представниками фірми "Bosch" в Україні. Відділ електроінстременту групи "Bosch" є лідером в галузі електроінструменту і приладдя до нього. Суттєвим фактором успіху є темп розробки і сила інновацій.

Можемо також запропонувати лінійку фірми "Makita", яка відрізняється високою якістю і надійністю. Водночас це складні і високотехнічні вироби, які мають бути забезпечені сервісом і гарантійним обслуговуванням. Офіційна імпортована продукція забезпечується гарантійним талоном та голографічним захистом, це є запорукою того, що інструмент буде забезпечений необхідним сервісом і гарантійним обслуговуванням.

Продукція "Sparky" один з брендів, які найкраще продаються і розвиваються за останній час зі всіх марок електроінструментів у Європі. Продукція "Sparky" призначена для використання в найбільш тяжких умовах роботи на будівництві і виробничій сфері, у професійних майстернях і серед домашніх умільців.

Також ми допоможемо підібрати для ваших робіт інструменти побутових брендів: Урал, Байкал, Тайга, Кедр, Граніт, Інтерскол, Фіолент, , Алігатор, Дніпро-М, Ростех, Foresta, Forte, EuroCraft, Hitachi, Einhel, Riga, Haus-Garten, Gerrard, Werk, Riber-Profi, Tiger, Dexton, Husqvarna.

Займаємося також продажем культиваторів, генераторів та інших виробів з двигунами "Briks&Stratton" і "Honda". В наявності є запасні частини та розхідні матеріали до різних видів бензоінструменту, а саме: стартери, косильні голівки, шини, ланцюжки, зірочки, поршневі, двигуни, карбюратори, фільтри, свічки запалювання, редуктори, двотактні масла, захисне обладнання для роботи, таке як: окуляри, щитки та багато чого іншого. Можемо запропонувати ріжучу гарнітуру для бензопил та бензотримерів професійної фірми "Oregon", яка відома в цілому світі своєю якістю. Наша майстерня проводить ремонти найрізноманітніших видів інструменту. а також зварювального обладнання. Проводимо заточку ланцюжків.

Відгуки