Тепловдар

Тепловдар - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Теплові насоси під ключ. Встановлення теплових насосів грунт-вода, повітря-вода, вода-вода

Продаж, монтаж кондиціонерів, фанкойлів. 

 Твердопаливні, газові, електричні котли

Монтаж систем опалення та водопостачання

Монтаж твердопаливних, газових та електро котлів

Ремонт газових котлів, ремонт систем опалення

***

***


Вибір сучасних систем опалення і опалювальних приладів просто величезний. Розібратися в цьому морі пропозицій дуже не просто і без професійної рекомендації іноді просто не обійтися. Давайте спробуємо виділити основні аспекти при виборі і монтажі систем опалення.

При монтажі систем опалення дуже важливо правильно підібрати усі компоненти майбутньої системи :

В першу чергу це опалювальний котел-газовий, твердопаливний, електричний або тепловий насос
Трубу можна вибрати з таких матеріалів як поліетилен, поліпропілен, мідь, металопластик, сталь.
Дуже важливий момент системи це радіатори. Вони бувають алюмінієві, сталеві, біметалічні і чавунні.
Розводка труб систем опалення буває однотрубна або двотрубна, з верхнім або нижнім підключенням радіаторів.
При роботі з різними видами опалювальних котлів застосовують особливі підходи. До того ж монтаж опалення використовують як для нових будинків, так і для модернізації існуючих систем на економнішу.

Від вибору нагрівального котла залежить конфігурація і монтаж системи опалення.

Газові котли, як правило, вибирають двоконтурні. Це означає, що гаряча вода для побутових потреб буде приготована в автоматичному режимі, в цьому ж котлі. Отже, при монтажі системи опалення і водопостачання не буде потрібно додаткові баки-акумулятори або бойлер. Головне,правильно підібрати продуктивність гарячого водопостачання.
З твердопаливним котлом не усе так просто. 99% твердопаливних котлів одноконтурні, у них відсутній контур ГВС. До того ж в їх комплект, як правило, не входить циркуляційний насос, група безпеки, бак-акумулятор або бак непрямого нагріву ГВС та інше устаткування. Вам заздалегідь доведеться вибрати-яким способом в будинку нагріватиметься гаряча вода для особистих потреб. При цьому Є два варіанти. Перший-це буде твердопаливний котел з баком непрямого нагріву. Другий варіант-ставити газову колонку або електронагрівач проточного типу.
На етапі вибору устаткування і виду систем опалення необхідно розраховувати вартість не лише монтажних робіт, але і об'єми споживання енергоносіїв необхідних для ефективної роботи системи опалення. У будь-якому випадку неможливо обійтися без попереднього огляду і проектування. Саме на цьому етапі робіт будуть розраховані оптимальні параметри системи утеплення, її вид і масштаб.

Монтаж систем опалення умовно можна розділити на декілька етапів.

Консультація замовника в питаннях вибору опалювального устаткування і основних технологій систем опалення
Виїзд інженера-теплотехніки на об'єкт з Оглядом і збором необхідної інформації, для робіт по проектуванню системи опалення.
Складання кошторису устаткування, матеріалів і монтажу системи опалення.
Монтажні роботи: Прокладання і монтаж трубопроводів системи опалення. Приєднання радіаторів опалення до системи трубопроводів. Монтаж опалювального котла і включення його в систему. Наповнення системи теплоносієм до нормативного тиску для тестування на течі. Разповітрювання системи і виявлення і усунення можливих місць втрати тиску (теча в місцях стиків і під'єднувань до опалювальних приладів)
Після виявлення і усунення можливих витоків починається етап підготовки системи до запуску. Якщо тиск в системі стабільний і відповідає нормативному впродовж доби, то така система вважається опресованою і повністю готовою до запуску.
До запуску системи допускаються лише досвідчені інженери і монтажники. Вони проводять первинний тест системи опалення на якість і ефективність. Після запуску системи опалення для правильного розподілу тепла по системі проводиться балансування основних контурів опалення. Балансування проводиться шляхом звуження або розширення діаметрів, на зворотних кранах радіаторів опалення, від першої батареї ,на початку шляху гарячого теплоносія і до останнього радіатора. Це дозволяє рівномірно розподілити теплоносій по системі опалення та рівномірно обігрівати усі приміщення. Після проведення усіх вищеперелічених етапів монтажу системи опалення, роботи можна вважати завершеними.
Як видно з всього вищесказаного, монтаж систем опалення-це процес складний і скрупульозний. Він вимагає спеціальних навичок, досвіду і знань. Якщо ви почуваєте себе не достатньо впевнено, щоб займатися такими речами самостійно, то Вам краще запросити на монтаж систем опалення професійних монтажників та інженерів. Наші фахівці проведуть такі роботи професійно, надійно і якісно. Наші ціни на монтаж систем опалення вас завжди приємно здивують. Система опалення змонтована нашою компанією буде довго та ефективно обігрівати ваше житло і створювати затишну атмосферу для ваших рідних і близьких.

 

+380673708663

+380666808663 Володимир

Відгуки