РЯТІВНИК АВТОСКЛА

РЯТІВНИК АВТОСКЛА - фото
вулиця Набережна ім. Василя Стефаника, 1
+38 (099) 920-75-10 (Ремонт автоскла)
+38 (050) 573-96-18 (Заміна автоскла)
+38 (098) 103-25-82 (Заміна автоскла)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Пошкодження автоскла можливо не тільки при аварії. Щоб з'явилися сколи й тріщини, досить навіть найменшого механічного впливу. Вони погіршують видимість, оскільки огляд дороги стає обмеженим. Крім того, вони дратують на емоційному рівні. Адже водієві доводиться не тільки стежити за ситуацією на дорозі, знаками, світлофорами, а й вибирати оптимальний кут зору з урахуванням наявних дефектів.  І приємного тут мало. Втім, рішення у даній проблеми просте: достатньо звернутися в наш сервіс і відремонтувати пошкодження. Коштує послуга недорого, зате водити машину стане набагато комфортніше.

Тому, щоб уникнути аварій чи інших неприємностей на дорозі, ви повинні дбати про бездоганний стан свого авто, зокрема і автоскла. А допоможуть вам у цьому фахівці компанії «Рятівник автоскла». Ми якісно та швидко ліквідуємо дефекти, відремонтуємо автоскло та повернемо вам безпечне й комфортне водіння. Вартість наших послуг доволі незначна, а от результат вражаючий.

Що саме пропонуємо? 

  • Виконуємо професійний ремонт сколів лобового скла.
Що це дає?

  • Усуваються різні механічні пошкодження, значно покращується видимість дороги, відновлюється зовнішній вигляд (на 80-90 %). Після цієї спеціальної процедури лобове скло вашого авто буде практично як нове. 
Чому з’являються сколи та тріщини на лобовому склі?

  • Причин існує чимало. Найпоширенішими є попадання камінців, гравію, шипів з шин авто тощо.
Важливо: варто звернутися до професіоналів ще на етапі появи сколів, які, як відомо, здебільшого перетворюються на тріщини. Ремонт сколів обійдеться вам набагато дешевше, ніж ліквідація тріщин чи заміна лобового скла.

Відгуки