Термоблоки від виробника

Термоблоки від виробника - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 177
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Термоблоки від виробника — це чудова нагода вигідно придбати якісні, надійні, довговічні термоблоки, які оптимально підходять для спорудження будинків та приміщень комерційного призначення, теплиць та басейнів, інших споруд.

А також, наше підприємство пропонує послугу виготовлення пінополістирольних плит, що використовуються для утеплення підлоги, стін, стелі, дому. Вагомі факти про ці вироби: економія тепла в 12-15 разів, при температурі -30 — +8 без включення опалення взагалі, здешевлює будівництво будинку в 4-6 разів, гарантується сейсмічна стійкість, монолітно-каркасна конструкція.

Термоблоки виготовляються на якісному німецькому обладнанні, при замовленні по Україні від 500 штук пропонуємо безкоштовну доставку.

Характеристики та переваги термоблоків:

  • блоки характеризуються відмінною теплоізоляцією та звукоізоляцією;
  • розміри термоблока складають 250×250×1000 мм;
  • їх використовують для швидкого зведення будинків із порожнистих пінополістирольних блоків, в які заливається бетон — це утворює надійну монолітну конструкцію;
  • пустотілі термоблоки мають спеціальні пази, за допомогою яких легко і міцно з'єднуються один з одним, необхідна геометрія стін і кутів будинку досягається «автоматично», без участі висококваліфікованих мулярів;
  • працювати з термоблоками легко і зручно, що дозволяє суттєво знизити трудомісткість і скоротити терміни будівництва;
  • блоки забезпечують надзвичайну енергоефективність — економія опалення сягає до 6 разів, влітку будинок створює ефект приємної прохолоди, а взимку зберігає тепло і дозволяє економити — влітку на охолодженні, а взимку на обігріві, будинок не потребує додаткового утеплення.

Обираючи сучасні термоблоки від виробника, ви долучаєтеся до прогресивних методик будівництва, забезпечуєте затишок та комфорт у своєму домі, отримуєте нагоду суттєво зекономити.

Відгуки