Готельно-ресторанний комплекс "Галицька садиба"

Галицька садиба - фото
с. Угринів вул. Галицька, 1Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Хочете організувати незабутній відпочинок на природі з друзями чи близькими не виїжджаючи за межі міста? Тоді завітайте до ресторану «Галицька садиба»!

Ресторан «Галицька садиба» у Івано-Франківську — подих природи посеред міста!

Запрошуємо жителів та гостей міста відпочити в нашому затишному ресторані, який розташований серед мальовничої природи неподалік від траси Івано-Франківськ—Галич.

Альтанки, літній майданчик та  відкриті тераси гостинно запрошують смачно поїсти на свіжому повітрі, кухня захоплює смаком та розмаїттям, красиво облаштоване подвір'я приносить затишок і спокій, а страви з меню, приготовані на грилі, задовольняють смаки найвибагливіших гурманів. Поєднання ціни та якості у ресторані приємно вас здивує!

Вишуканий зал ресторану «Галицька садиба» з чудовим інтер’єром, дозволять відпочити невеликою компанією, влаштувати дружній або сімейний бенкет, хрестини, Дні народження та інші урочистості, або ж просто романтично посидіти за чашечкою кави.

До ваших послуг різноманіття української та європейської кухні, жива музика, приємна атмосфера, бездоганний настрій, ввічливе обслуговування, незабутні враження від святкування вашого свята!

Відгуки