Крамниця волосся "Cliperia"

Cliperia - фото
вулиця Бельведерська, 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

"Імперія волосся" нове ім'я "Cliperia" — це компанія, яка професійно займається продажем натурального, термостійкого та штучного волосся, а також, різноманітних товарів для краси!

У нас ви знайдете саме те, що вам необхідно. Чому? Тому що ми команда спеціалістів з 10-ти річним досвідом роботи у цій сфері. Ми одні з перших в Україні, хто запровадив нарощування волосся в Україні. Всі ці роки ми розвивались, навчались та удосконалювались для того, щоб радувати наших клієнтів. Ця особлива сфера краси потребує спеціальних знань, навичок та умінь і тільки ми в нашому регіоні досконало знайомі з усім, що пов'язано з нарощуванням волосся та доглядом за ним.

Ми пропонуємо вам великий вибір волосся широкої гамми кольорів та різної довжини в наявності в Івано-Франківську. Також, здійснюємо безкоштовну доставку по Україні Новою Поштою.

Наш асортимент складається з:

  • Волосся на кліпсах (пасма на спеціальних заколках), беззаперечний хіт продажу — це чудова заміна гарячому нарощуванню. Це дуже простий та легкий спосіб збільшити об'єм та довжину волосся. Накладні прядки представляють собою набір пасм різного розміру з спеціальними заколочками, які за кілька секунд можна причепити до власного волосся. Таке волосся є лідером продажу вже декілька років і найлегшим способом стати ще привабливішою. На ваш вибір величезна кількість кольорів. А також, є чудова можливість придбати волосся окремими прядками за ціною від 55 грн. Тепер таке волосся можуть носити не тільки зірки та відомі люди, тепер це стало доступно кожному. Такі прядки мають абсолютно натуральний вигляд і підходять усім дівчатам, як з коротким, так і з довгим волоссям. Є повністю безпечними для власного волосся. 
  • Чудо-локони — це відмінна можливість швидко перетворитися і зробити шикарну зачіску на випускний, весілля чи інше свято та просто будь-який хороший день. Нова зачіска з довгого, густого волосся піднімає настрій і не залишить байдужим нікого. Тепер вам не потрібно чекати безмежну кількість часу, поки відросте власне волосся, вам потрібно тільки 5 хвилин.
  • Волосся на тресах для різних видів нарощування волосся.
  • Волосся на капсулах для італійської технології.
  • Натуральні та штучні  перуки.
  • Натуральні  та штучні хвости.
  • Обладнання та матеріали для нарощування волосся.
  • Все для нарощування вій.
  • Різноманітні товари краси (все для манікюру, педикюру, перукарське приладдя).
  • Аксесуари для волосся. 

Зверніться до нас і всього за кілька годин ви зможете кардинально змінити свій імідж або підкреслити свою красу.

 Ми приймаємо волосся від населення (купуємо волосся). 

Вашим волоссям будуть захоплюватись!

Відгуки