Приватна фірма "ВЕОС"

ВЕОС - фото
вулиця Польова, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУДІВЕЛЬНИХ БЛОКІВ!!

Підприємство "Веос" спеціалізується на виготовленні високоякісної та надійної продукції, такої як: ВІДСІВОБЛОКИ, ТЕПЛОБЛОКИ броньовані двері, художня ковка, ШЛАКО-КЕРАМЗИТОБЛОКИ. Ми працюємо у цій сфері 18 років. Ми пропонуємо великий асортимент нашої продукції на Ваш смак. Купляючи нашу продукцію, Ви забезпечуєте себе безпекою, комфортністю, а найголовніше — отримуєте естетичне задоволення від краси мистецтва.

ВІДСІВОБЛОКИ З ГРАНІТНОГО ВІДСІВУ (ВИГОТОВЛЕНІ НА ПРЕСІ)!!

Ми виготовляємо блоки розміром 19х39х19 та 12х39х19.

  1. Переваги шлакоблоків:Висока швидкість будівництва будинку;
  2. Значна економія при закупівлі стінових матеріалів;
  3. При зведені стіни потрібно значно менше цементного розчину чим при будівництві цеглою;
  4. Потужна звукоізоляція;
  5. Загальна вага стін значно менша, аніж вага цегляних, а отже, навантаження на фундамент теж незначне, тоді його можна зробити тоншим і заощадити на грошах;
  6. Довговічність: 50 років без єдиної деформації;
  7. Морозостійкість блоків F50.
Виконуємо замовлення кованих виробів.

Художня ковка стала невід'ємною частиною нашої роботи, якою ми займаємося з 1996 року. Ковані вироби вийшли з під молотків наших ковалів, радують своєю красою багатьох щасливих володарів. Наше підприємство зарекомендувало себе як надійний виробник художньої ковки та виробів із металу. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, такої як: спальні ліжка, крісла, столи, огорожі, дашки, ворота, перила, балкони огорожі та інші аксесуари.

Для нас художня ковка це, перш за все, багатство і створення неповторного шедевру.

Великий асортимент броньованих дверей!Надзвичайно надійні та водночас презентабельні двері із вишуканим дизайном!!

Купівля броньованих дверей для своєї оселі ставить перед покупцем низку питань. Ступінь захищеності, дизайн, внутрішнє і зовнішнє оснащення, вартість, термін виготовлення, доставка, гарантійне обслуговування — все те, що повинно цікавити покупця. У багатьох підприємств сильною стороною є: доставка, або термін виготовлення, або дизайн (на останнє дуже часто якраз і ведуться багато покупців), але це, в кінці кінців, не основне. Наше підприємство забезпечує своїх клієнтів найякіснішою та найнадійнішою продукцією. Купляючи у нас, Ви отримуєте захист та комфорт на віки!

Наша фірма — це одноосібний та безсумнівний лідер на ринку зі стажем понад 18 років.

Індивідуальний підхід до клієнтів, гарантія, безсумнівна якість і хороша якість!!!

ТЕПЛОБЛОКИ — це найсучасніший вид будівельних матеріалів для зведення зовнішніх стін особняків та житлових будинків. Теплоблоки складаються із 3-х шарів: з двох сторін керамзитобетон в середині пінопласт М35.

Цей новий вид блоків полегшує будівництво в усіх його напрямках. Це найкраще рішення для швидкого будівництва.

Теплоблоки використовуються для будівництва будинків до чотирьох поверхів і будинків від чотирьох до дев'яти поверхів з використанням монолітно-каркасного методу будівництва, в якості заповнення зовнішніх стін.

Основною перевагою теплоблоків перед іншими матеріалами є високий показник теплоізоляції. Завдяки низьким тепловтратам будинок з теплоблоків не вимагає потужної і дорогої системи опалення, а значить, ви будете економити  електроенергію чи газ більш  ніж в три рази.

Теплоблоки мають беззаперечні переваги поряд з іншими стіновими будівельними матеріалами, а саме:

  • Рекордні терміни будівництва.
В результаті специфічних особливостей теплоблоків таких, як легкість блоків, присутність середнього шару, пінопластова вставка, що утеплює, технологія будівництва будинків  ведеться за спрощеною схемою і дає можливість робити кладку теплоблоків в 1 ряд. Кладка цегли здійснюється в два ряди, тоді на 1 м.кв. (кладка в дві цегли) потрібно 256 шт. цеглин, а теплоблоків – 12,5 шт. Теплоблок, у свою чергу, замінює 16,5 шт цеглин (250х120х65мм). Між собою тришарові стінні блоки скріплюються спеціальною клейовою  швидковисихаючою сумішшю. Отже, відсутні перерви на просушку, а також прибирання будівельного сміття.
Поклав блок і стіна готова!
  • Вражаюча економічність будівництва будинків з ТЕПЛОБЛОКІВ.
Вага та об'єм стіни з теплоблоків значно нижча, чим з цегли (вага стіни менша в 3 рази). Отже, об'єм перевезень та транспортні витрати зменшуються в 3 рази.
  • Для спорудження зовнішніх стін із теплоблоків необхідно мати тільки клей, для блоків або розчин марки М50-100, а зовнішню сторону потрібно поштукатурити цементно-вапняним розчином і нанести оздоблення фасаду.
Для спорудження зовнішніх стін із цегли, потрібен розчин, пінопласт, клей для приклеювання пінопласту, армувальна сітка, дюбелі, шпаклівка, декоративна штукатурка ("короїд", "баранець", "шубка").
  • Економія часу, так як конфігурація теплоефективних тришарових стінових блоків передбачає використання різних розмірів (стандартний, половинка, кутовий), тому і не потрібна підгонка і обрізка блоків.
  • ПФ « ВЕОС» виробляє теплоблоки на інноваційному обладнанні. В результаті чого похибки в розмірах блоків зведені до мінімуму і не перевищують ± 1 мм. Тому для кладки стін із теплоблоків застосовується клейова суміш. Товщина клейового шару становить 2-4 мм. Таким чином на  1 м³ теплоблоків або на 3,3 м² стіни витрачається всього 25 кг клею. Це значно менше, ніж при інших будівельних технологіях.
  • Більш того, з огляду на те, що виключаються «мокрі, брудні» роботи, які використовуються при кладці, наприклад, цегли. Це не тільки значно прискорює терміни зведення стін із теплоблоків, але й відпадає необхідність закуповувати цемент або розчин, пісок і т.д. Це також суттєво економить кошти замовника.
  • Економія коштів і сил на зведення фундаменту. Завдяки невеликій вазі теплоблоків, меншій товщині стіни, навантаження на фундамент відчутно знижується, що веде за собою зниження вартості самого фундаменту до 50%, а також фінансових вкладень і трудовитрат на його будівництво.
  • Економія на трудових ресурсах. Для зведення стін з теплоблоків потрібна лише одна бригада робочих, а для спорудження з цегли 4 бригади, оскільки стіни необхідно утеплювати пінопластом.
Економія на 1 м.кв. - 300-400 грн!!!

Збільшується корисна площа житла.

Товщина стіни з теплоблока-400 мм, а з цегли-610 мм.

Енергозбереження, яке допомагає знизити витрати на опалення в 2-3 рази. Стіна завтовшки 400 міліметрів відповідає товщині цегли 2300 мм.

Довговічність і експлуатація.

Морозостійкість - F50. Строк експлуатації  понад 100 років.

Плотність теплоблока (Марка).
М150-200
Розміри теплоблока  400х400х200, а цегли 120х250х65.
Економія на 1 м.кв. 300-400 грн!!

Отже, можна зробити висновок, що 400 мм ширини теплоблока  відповідає 2300 мм цегли та 4500 мм бетону.

Для зменшення тепловтрат використовується пінополістирол товщиною 100 мм марки 35.

Мета теплотехнічного розрахунку – визначення опору теплопередачі R, а також товщини утепленого шару огородження, при якому в помешканнях будинку забезпечується заданий температурний режим з урахуванням потрібних економічних показників.

Як висновок, теплоблоки з вставкою екологічно чистого пінопласту М35. Забезпечують  найбільший опір теплопередачі.

ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ ОПОРУ ТЕПЛОПЕРЕДАЧІ

СТІНОВИХ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ

Отже, якщо зробити теплотехнічний розрахунок, визначити опір теплопередачі R, а також товщину утепленого шару огородження, при якому в помешканнях будинку забезпечується найкращий температурний режим з урахуванням потрібних економічних показників, тоді можна зробити  висновок:

ТЕПЛОБЛОКИ з вставкою екологічно чистого пінопласту М35. Забезпечують  найкращий опір теплопередачі зовнішніх стін вашого будинку!

Відгуки