iCredit

iCredit - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 52
+38 (067) 446-74-16 (Відділення)
0 800 601 810 (Гаряча лінія)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ХТО МИ

Ми надаємо швидкі кредити готівкою і проводимо обслуговування вдома у клієнта. Нашим головним пріоритетом є наші клієнти, а місія — зробити їх щасливими. Це ключ до успіху компанії. Саме тому наші клієнти повертаються до нас знову і знову!

Наша місія, цілі і цінності також відображають інтереси і потреби наших клієнтів, співробітників і партнерів.

Наша Місія — ми видаємо швидкі, прості і доступні кредити.

Наші Цілі — стати глобальним постачальником фінансових послуг і зайняти лідерську позицію на кожному ринку, на якому ми працюємо.

НАШІ ПРОДУКТИ

Щороку наші кредитні продукти вибирають тисячі клієнтів, яким потрібні невеликі доступні кредити готівкою з фіксованими регулярними платежами. Ніяких прихованих комісій і додаткових платежів. Домашнє кредитування з обслуговуванням клієнтів на дому дуже зручно для наших клієнтів, саме тому вони вибирають iCredit. Нашим клієнтам необхідні додаткові кошти на непередбачені витрати, для стабілізації сімейного та особистого бюджету. Наші кредити для тих, хто терміново потребує грошей.

iCredit пропонує саме такі кредити — суми від 2 000 до 30 000 грн, в середньому 15 000 грн, на невеликі терміни, на заздалегідь узгоджені з клієнтами умовах.

Дуже швидкі кредити. Доставляємо необхідну суму протягом 24 годин з моменту першого контакту з клієнтом.

Дуже прості кредити. Для отримання необхідної суми нашому клієнтові потрібен тільки паспорт і код. Наші умови прозорі і прості. Ми не стягуємо прихованих платежів, додаткових комісій, початкового внеску, адже хочемо бути чесними з клієнтами. Адже основа будь-якого довгострокового співробітництва — чесність.

НАШІ КЛІЄНТИ

З 2008 року iCredit в Україні видала понад 100 000 кредитів, прокредитувавши більш 60 000 клієнтів. Це люди різного соціального статусу, статі і віку. Вони використовують наші кредити для різних цілей: від ремонту і покупки техніки, до поповнення оборотного капіталу та оплати рахунків. Ми завжди готові простягнути руку допомоги нашим клієнтам.

Пропонуємо:

  • кредитування бізнесу;
  • позика на розвиток бізнесу на вигідних умовах;
  • обслуговують ПП без декларації.
  • кредити для бізнесу 10-50 тис. грн.;

Пропонуємо можливість дострокового погашення з перерахуванням % - платите за той термін, яким реально користуєтеся.
 

Відгуки