ПП "Тепло оселі"

Тепло оселі - фото
вулиця Хотинська, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Інтернет-магазин кондиціонерів.

teplooseli.if.ua

Найкращі ціни та найбільший асортимент в області!

Вам необхідно терміново здійснити якісний та недорогий монтаж кондиціонера?Шукаєте надійних фахівців, для яких в пріоритеті хороша репутація, а не швидка нажива та вигідна вартість робіт? Тоді ми саме ті, хто вам потрібен.
За багаторічний період нашої діяльності ми заслужили репутацію відповідального виконавця, якому можна довірити роботу з різною кліматичною технікою та бути впевненим у відмінному результаті.
Ми не тільки запропонуємо вам широкий асортимент кондиціонерів, але й допоможемо його встановити, будемо якісно обслуговувати та ремонтувати при необхідності.
До того ж: окрім кондиціонерів ми ще й подбаємо про те, щоб ви могли підібрати для себе суперекономічне опалення. Насолоджуйтесь м'яким, комфортним теплом за мінімальних витрат.
Пропонуємо вам теплі панелі — це тоненькі, акуратні настінні електричні обігрівачі, які встановлюють переважно під вікном або біля балконних дверей, для того, щоб не тільки опалити приміщення, але й перешкодити надходженню холодного повітря до іншої його частини.
Використовуйте їх для опалення стандартного приміщення: квартири, приватного будинку, комерційної нерухомості, бюджетного закладу.
Представлені моделі настінних обігрівачів прекрасно поєднуються з системою «теплий плінтус», стельовими панелями та дизайн-радіаторами. Вони доповнюють технічні властивості один одного, створюють цікаву інтер'єрну комбінацію і дозволяють підібрати потужність системи опалення з точністю до 50 Вт.
Наші консультанти допоможуть вам остаточно зупинити вибір на потрібній моделі.
Також у наявності:
  • системи повітряного опалення для великих площ;
  • системи опалення для церков;
  • електричні системи підігріву підлоги;
  • сонячні панелі;
  • енергоефективні системи опалення (з 1 кВт електроенергії віддача 2,5 кВт теплової енергії).

Відгуки