Ресторан "Viva Italia"

Viva Italia - фото
вулиця Вовчинецька, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Клаптик Італії у нашому місті!

Недалеко від центру міста, на вулиці Вовчинецька, 26, є ідеальне місце для відпочинку – ресторан-піцерія «Viva Italia» – тут по-італійськи смачно, демократично, завжди затишно і комфортно.

Відразу при вході Вас зустріне Пізанська вежа, яка запрошує всіх на невелику подорож до Італії. У чотирьох залах «Viva Italia» кожен зможе знайти затишне для себе місце, а уважний персонал потурбується, щоб Ваш відпочинок був бездоганним.

Особливістю закладу є піч, в якій випікають ароматну італійську піцу на дровах, за приготуванням якої може поспостерігати кожен.

В меню «Viva Italia» представлений багатий вибір холодних закусок, гарячих страв, десертів, справжньої італійської пасти та різотто, смак яких підкреслять чудові італійські вина та інші напої. Для Вашого комфорту працює доставка піци та інших страв по Івано-Франківську.

«Viva Italia» – місце в якому приємно провести час з сім`єю і друзями, організувати банкет чи обговорити справи з колегою під час обіду. Це заклад в якому повинен побувати кожен шанувальник італійської кухні!

Ну що ж… зустрінемось у «Viva Italia»!!!

Відгуки