Будівельна компанія "ЛММ-Сервіс"

ЛММ-Сервіс - фото
вулиця Вовчинецька, 124, корп. /2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Будівельна компанія «ЛММ-Сервіс» вже понад 15 років успішно реалізує різноманітні проекти у сфері житлового, комерційного, промислового будівництва.

Завдяки професіоналізму команди досвідчених спеціалістів, використанню новітніх технологій та якісних будівельних матеріалів «ЛММ-Сервіс» має репутацію надійного, відповідального, перспективного забудовника та партнера.

За час діяльності компанія «ЛММ-Сервіс» збудувала 6 житлових комплексів площею понад 100 тисяч квадратних метрів, які включають об’єкти житлової та комерційної нерухомості. Компанія також бере участь у вирішення соціальних задач міста, серед яких: участь у спорудженні сільської ради, реставрація школи, будівництво садочка у с. Вовчинець, приміщення для міського центру «Іваспорт» Центру реабілітації сім’ї, молоді і дітей та ін. Для клієнтів компанії втілюються інноваційні рішення та цікаві ідеї у спорудженні сучасного, комфортного житла.

Переваги нашої роботи: високий рівень якості будівельних матеріалів, а відтак, відмінна якість споруджених об’єктів, чудова репутація на ринку, гнучкі умови розтермінування виплат, своєчасна здача будинків в експлуатацію.

Об’єкти будівельної компанії «ЛММ-Сервіс»:

  • житловий комплекс «Затишна Оселя»;
  • приватний садок у с. Вовчинець;
  • житловий комплекс по вул.. Вовчинецька, що включає 11 багатоповерхівок, спортивно-оздоровчий комплекс та розвинену інфраструктуру;
  • житловий комплекс по вулиці Василя Стуса.

Відгуки