Магазин "Кіндер+"

Кіндер+ - фото
вулиця Гузара (Новгородська), 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви
с. Крихівці вул. Двірська, 2
(Містечко "Калинова слобода")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви

Інформація

«Kinder» — магазин дитячого одягу.

Дитячий магазин одягу «Кіндер» пропонує вам та вашій дитині обрати сучасний стильний одяг для дівчаток та хлопчиків від 0 до 14 років від відомих виробників Туреччини, Польщі, Угорщини та інших.

Стильні сорочки, костюми, светри, модельні штани, джинси, платтячка, спідниці, кофти, туніки, головні убори, верхній одяг, білизна, шкарпетки, колготки та багато іншого вишуканого дитячого одягу представлено в нашому асортименті товарів.

У магазині «Кіндер» вам допоможуть підібрати дитячий одяг на повсякдення, урочистий одяг (хрестини, день народження) і вбрання для прогулянок на вулицю. Тому у нас ви зможете купити одяг для ваших діток на різні випадки життя.

Ми турбуємося про здоров’я та комфорт вашої дитини, тому вся продукція магазину «Kinder» є безпечною та відповідає високим сучасним вимогам якості. Постійне оновлення товару, актуальні колекції, широкий вибір одягу не залишить байдужими ваших маленьких модників. Легкий приємний шопінг разом з магазином «Kinder» принесе тільки позитивні емоції та незабутні враження вашій дитині!

Завітайте і ми допоможемо підібрати одяг для події у житті вашої дитини! Наші ціни, широкий вибір товару, відмінна якість приємно вас здивують!

Для постійних покупців діє хороша знижка!

Відгуки