Західтрансбуд

Західтрансбуд - фото
с. Микитинці вул. Юності, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Масив модрина, ясен, дуб. Паркетна, палубна, підлогова, терасна дошка.

Погонажні вироби від виробника!

Дошка лежакова

Дошка терасна

Дошка підлогова, паркетна (модрина, дуб, ясен, бук)

Блок - хаус

Блок - хаус - імітація та економія дерев'яних конструкцій, оздоблення стін та стелі.

Лиштва (липа, дуб)

Вагонка (липа, вільха, модрина. дуб, ясен)

Наш матеріал екологічно чистий - Прикарпаття (Івано-франківська)

Доставка вагонки, блок-хауса, імітація бруса, дошки підлоги по Україні.

 

Фірма ТОВ «Західтрансбуд» володіє власною виробничою базою і займається виготовленням погонажних виробів із модрини,вільхи, липи, ясена, бука, дуба. У нас в асортименті багато найменувань якісної продукції: плінтус, вагонка, підлогова дошка, блок-хаус, лежакова дошка, лиштва, пиломатеріали обрізні та необрізні та ін.

Співпрацюючи з нами ви:

 -       не переплачуєте посередникам;

-       економите час на виготовленні нестандартних виробів;

-       напряму працюєте з виробником.

 Блок-хаус – це сучасний варіант обшивки, який став популярним. Він використовується для обшивки стін, які виглядають як складені з оциліндрованих брусів. На відміну від брусів, дошки сухі, не розтріскуються і практично не змінюють своєї геометрії.

Блок-хаус модрина – це чудовий матеріал для зовнішньої обробки, який виділяється своїм кольором, структурою та вологостійкістю. Він є універсальним матеріалом, як для зовнішньої так і внутрішньої обробки.

Дошка блок-хаус або імітація бруса має масу переваг: 

  1. Можливість обробити та вирівняти стіни без додаткових витрат на додаткові штукатурні суміші і роботи по їх нанесенню.
  2. Можливість утеплити будинок, поклавши між блок-хаусом та стіною утеплювач.
  3. Легкий спосіб монтажу.
  4. Можливість швидко та якісно провести внутрішню та зовнішню обшивку будинку.
  5. Екологічно чистий привабливий матеріал. 

Дерев’яная вагонка – це один із самих популярних матеріалів для обробки. Попит на неї стабільно високий через простоту монтажу, функціональність, привабливість, а також екологічність. Вагонка використовується для обшивки зовнішніх стін, стель, стін приміщень, балконів, бань, віталень.Проводячи обробку приміщення вагонкою, ви отримуєте ряд переваг: чудові експлуатаційні властивості та привабливий естетичний природній зовнішній вигляд. Вагонка не боїться різниці температур , перепадів вологості (при правильному встановленні та обробці поверхні), має запас міцності. 

Плінтус дерев’янний – це спеціальна планка, яка дозволяє закрити стики між стіною та підлогою або стелею. Звідси два види плінтусів: для підлоги та стелі. Відрізняються вони розміром: для стелі тоньше, бо технологічні зазори між стелею і стіною менші, а внизу, за рахунок підлогового плінтуса закриваются всі недоліки і щілини між підлоговим покритям та стіною, вони завжди ширші. Тому підлоговий плінтус ширший і більший, а також він несе на собі багато інших функцій – в ньому можуть розміщуватися проводка та інші комунікаційні з’єднання. 

Підлогова дошка це традиційна різновидність підлоги без якої не можна закінчити ремонт. До неї ставлять високі вимоги – вона повинна бути добре просушена, екологічно чиста. Чим товстіша дошка тим більше тепла зберігає підлога, тим більше цикльовок вона витримає і буде служити значно довше.
Основні переваги підлогової дошки: 

  1. Хороша підлогова дошка довгі роки зберігає ідеальну геометрію.
  2. Простий догляд за дерев’яною підлогою.
  3. Низька теплопровідність економить витрати на опалення приміщення.
  4. Сприяє підтриманню природного мікроклімату  приміщення. Дерев’яна підлога чудово гармонує з будь-яким дизайном.
  5. Забезпечує високу щільність укладки без перепадів.
  6. Не притягує пилюку на відміну від ламінату.
  7. Не підвладна окисленню, не темніє навіть через тривалий час. Низька теплопровідність і висока шумоізоляція забезпечує комфорт та затишок в приміщенні.

 

 

 

Відгуки