IF MISK BUD Development

IF MISK BUD Development - фото
вулиця Мулика Михайла (Гаркуші), 24
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Обираючи власне житло, ми обираємо своє майбутнє та майбутнє своєї сім’ї. І хочеться, щоб воно було комфортним, щасливим та затишним. Саме таким воно буде з квартирами від Будівельної компанії ТзОВ «Івано-Франківськміськбуд». Адже ми будуємо житло як для себе — обираємо «правильне» місце розташування, грамотно плануємо житловий простір, обираємо тільки якісні будматеріали та надійно проводимо всі роботи від початку створення креслень і аж до вручення вам заповітного ключа до власного житла. Ми допомагаємо втілити мрії сотень сімей у життя — мрії на власну, комфортну та затишну оселю за помірними цінами.

Будівельна компанія ТзОВ «Івано-Франківськміськбуд» має безліч переваг:

  • багаторічний досвід роботи на будівельному ринку нашого міста — нам довіряють наші партнери та наші клієнти;
  • команда професіоналів, які люблять свою роботу та виконують її на відмінно — починаючи від креслярів і закінчуючи кожним будівельником, що проводить роботи на будові;
  • ми будуємо ваше житло тільки з високоякісних та безпечних матеріалів виробників, яким ми довіряємо і у надійності яких ми впевнені;
  • проектуючи ваші квартири ми враховуємо безліч факторів, щоб зробити його якомога комфортнішим, безпечним та затишним;
  • правильно обираємо місце розташування новобудови і перевагу віддаємо тим районам, де добре розвинена інфраструктура;
  • наша компанія завжди піде на зустріч клієнтові в питаннях оплати за квартиру. До того, ж наші ціни дійсно дуже демократичні, переконайтесь!

За цей період було успішно зведено ряд об’єктів нерухомості в Івано-Франківську, а саме будинки на вулицях: Незалежності, 65; Гаркуші, 24 і 36; Хіміків, 17 б, 17 в; Угорницькій, 16 і 10 а, Галицькій 112 в, крім того на даний момент в процесі завершення будівництва знаходяться будинки на вулицях: Галицька, 98 та 112 д; Шевченка, 47 а; Коновальця, 124 а та інші новобудови.

Також слід відмітити, що компанія ТзОВ «Івано-Франківськміськбуд» будує церкву в селі Сілець Тисменицького району та сприяє у проведенні соціальних та культурних заходів.

Відгуки