Йога для початківців

Йога для початківців - фото
вулиця Залізнична, 20

Інформація

Йога для початківців — це союз незалежних йога-центрів та інструкторів. Тут присутня унікальна методика викладання — чітка та зрозуміла система методів розвитку людини, яка базується на давніх йогічних практиках, розширених та адаптованих під реалії сучасного світу. Вона поєднує в собі опанування методів хатха-йоги, раджа-йоги, джняна-йоги, карма-йоги, психопрактики та різноманітні тренінги для розвитку чакральної системи.

Заняття проходять в затишній студії та спрямовані на всебічний розвиток людини:

  • Поглиблене вивчення асан і пранаям хатха-йоги з урахуванням терапевтичного, психосоматичного та енергетичного ефекту на тіло. Маємо власну команду досвідчених йогатерапевтів і велику базу проведених досліджень по впливу вправ хатха-йоги на організм людини. Ми розглядаємо хатха-йогу як інструмент для опрацювання слабких і затиснутих зон тіла, що в свою чергу, згідно з принципами психосоматики, гармонізує внутрішній психологічний стан. 
  • Це також конкретні практики по усвідомленню та опануванню своїх емоцій, вивчення законів енергообміну в міжособистих відносинах та пошук нових, більш ефективних форм поведінки. Ми глибоко вивчаємо йогу як традицію, яка у своїй основі є прагматичною та прикладною системою методів для розвитку свідомості. Надати учням інструменти для свідомого саморозвитку і навчити ними користуватися в реальному житті — це завдання наших інструкторів.
  • Тренінги з розвитку чакральної системи людини спрямовані на звільнення від стереотипних форм поведінки, збільшення рівня особистої психологічної свободи та напрацювання нових якостей, які сприяють підвищенню харизми та покращують якість життя. На заняттях ми розмовляємо мовою йоги і починаємо вивчати нові категорії, які для учнів наповнюються змістом в міру отримання не лише фізичного, а й енергетичного досвіду. 
  • Постійно тривають езотеричні подорожі, виїзні семінари, вивчення філософських, культурологічних та психологічних аспектів в контексті йоги та багато іншого.

Головна перевага Йоги для початківців — це чітка та зрозуміла система методів духовного розвитку людини, яка базується на давніх йогічних практиках, розширених та адаптованих під реалії сучасного світу. Це результат багаторічної особистої практики інструкторів та учнів, безперервного дослідження першоджерел по йозі, а також інших духовних та езотеричних традицій. Особистий розвиток шляхом практики йоги — це не те, що стається само собою, поки ви робите асани, це результат свідомої роботи практикуючого над зміною свого тіла, поведінки і світогляду, що є довгим та захоплюючим процесом вашої особистої практики під керівництвом інструктора.

Основна мета йоги — це розвиток свідомості. Навчання у нас сприяє реальним життєвим змінам і руйнує уявлення про йогу як про міфічне та дуже відносне вчення з релігійним нахилом. Йога стає для практикуючого чіткою системою методів для роботи зі своєю психікою, напрацювання нових якостей, налагодження спілкування з навколишнім світом, поглиблення відчуттів та отримання насолоди від життя.

На цей час триває набір в нову групу, де навчання відбувається по унікальній програмі (вікові обмеження від 18 до 35 років) та в групу силової динамічної йоги (вікові обмеження до 50 років).

Відгуки