Салон-магазин "Family mebli"

Family mebli - фото
вулиця Максимовича, 15
(ТЦ "Бізон", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 14:00Без перерви

Інформація


М'які меблі - важлива частина Вашого інтер'єру. Оцінити Ваше житло, в якому стилі воно оформлене, в першу чергу можна по наявності в квартирі м'яких меблів - чи красиві вони, практичні, сучасні.

 Для того, щоб легко і без проблем придбати м'які меблі в інтернеті, магазин м'яких меблів «Family» пропонуєВашій увазі каталог сучасних м'яких меблів за дуже вигідними цінами від виробника. У нас представлений широкий асортимент м'яких меблів, які Ви можетекупити в магазині, а також замовити на власний смак під індивідуальне виготовлення.

 Важливо, щоб репутація виробника м'яких меблів була бездоганною.Ми працюємо на ринку м'яких меблів вже понад 10 років,за цей час добре вивчилипотреби споживача і знаємо як задовільнити найвибагливішого покупця!Наші меблі відрізняються індивідуальним підходом до вирішення дизайну, ергономічністю,різноманіттям кольору з обліком самих останніх тенденцій сучасної моди.

Весь асортимент меблів, представлений на даному сайті, а також в нашому магазині виконаний якісно, у виробництві використані найсучасніші технології.

 Ціни на м'які меблі - цілком найдоступніші у м. Івано-Франківськ,адже ми являємся виробником.

Також великою перевагою нашого магазину є можливість замовити індивідуальні ексклюзивні м'які меблі за вашим власним дизайном,декором,оббивці, які чудово впишуться в дизайн інтер'єру і стануть окрасою Вашого дому.

Не знаєте, який обрати м'які меблі? Приходьте до нас в магазин і наш менеджер надасть Вам кваліфіковану консультацію щодо моделі, кольору та технічних характеристик, меблів які Вас зацікавили.

 

Ми знаємо, що таке «стильний комфорт» тому і постараємося вгадати Ваші бажання.

Відгуки