Магазин "Країна килимів"

Країна килимів - фото
вулиця Івасюка, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд12:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Добре підібраний килим може стати вишуканою прикрасою в будь-якому інтер'єрі. З якісним покриттям на підлогу приємно і зручно ходити босоніж, а правильно підібрані фактурні і колірні акценти привнесуть в будинок затишок і тепло.

Килими завжди були та залишаються предметом інтер'єру, які здатні створити атмосферу розкоші та затишку в квартирі, на дачі або заміському будинку. Існує безліч видів килимових покриттів, знайти та купити які ви можете в нашому магазині.

У нас представлений широкий асортимент класичних моделей килимів, до яких відносяться:

  • стрижені або рельєфні килими;
  • високоворсні;
  • килими елітних моделей.

Завдяки тому, що основою для килимів служить натуральна лляна нитка, вони легко миються за допомогою будь-якого миючого засобу та зовсім не бояться вологи. До того ж, килими, які мають довгий ворс, мають гарні звукоізоляційні властивості, прекрасно зберігають тепло та досить м'які, що по достоїнству оцінять мами маленьких дітей.

Звернувшись до нас, ви зможете отримати всю цікаву для вас інформацію щодо властивостей та матеріалів того чи іншого виду килимового покриття. Наші висококваліфіковані консультанти допоможуть підібрати вам необхідний за формою та кольором килим. Вам достатньо лише сказати необхідні розміри та функціональне призначення килимового покриття, а все інше за вас зроблять наші фахівці.

Широкий асортимент:

  • Килимів;
  • доріжок турецького виробництва;
     

Відгуки