ТзОВ "Гідрохаус"

Гідрохаус - фото
вулиця Левинського, 3а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

ТОВ "ГідроХаус" є постачальником гідравлічних компонентів високої якості, підприємствам промислового комплексу, виробникам техніки і обладнання, сільськогосподарським підприємствам, кінцевим споживачам, комерційним компаніям.

З самого початку нашої діяльності основним пріоритетом для нас була співпраця з провідними виробниками гідравлічних компонентів високої якості, вироблених виключно в Європі.

ТОВ "ГідроХаус" представляє в Україні такі торгові марки і компанії: Hypress, IMM Hydraulics, CAST, Rastelli Racordi, FOR, Stucchi, TRANSFER OIL, PI.EFFE.CI, STELMI.

Завдяки постійному моніторингу продукції європейських виробників, нових технологій і новинок в області гідравліки, передовий системі логістики та контролю складських запасів, досвідченому і кваліфікованому технічному персоналу, а так само тісної роботи з нашими клієнтами, ТОВ "ГідроХаус" зарекомендував себе як надійний партнер.

Філософією нашої компанії є максимально повне задоволення всіх запитів Замовників, забезпечене постійним розширенням гами продукції, мінімізацією термінів поставки, розширенням мережі складів і філій, побудові дистриб'юторської мережі, що охоплюють всю територію України.

Відгуки