Центр практичної стоматології

Центр практичної стоматології - фото
вулиця Української Перемоги (Сахарова Академіка), 25а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Центр практичної стоматології – ваша ідеальна посмішка
 
Щира усмішка – найкраще вітання та символ доброзичливості.Залежить вона перш за все від здоров’я зубів та ротової порожнини. Наш Центр практичної стоматологіїподбає про ваші посмішки та здоров’я зубів, запропонувавши ефективне лікування та висококваліфікований сервіс. Перша клініка була започаткована в 2008 році у Закарпатті, місто Міжгір’я.З того часу ми постійно розвиваємося та вдосконалюємося. Вже у 2015 року розпочалася робота нової клініки в Івано-Франківську. Наші спеціалісти уважно слідкують за новинками у світі стоматології та покращення естетичного виду зубів, щоб подарувати вам найцінніше – можливість щиро усміхатися!
 
Командна робота професіоналів
Для кращого розуміння та вирішення ваших проблем, у нас в клініці працюють вузькі спеціалісти, кожен з яких є професіоналом у своїй галузі. Такий підхід дає можливість якомога детальніше вивчити проблему, розглядаючи її комплексно з різних боків. Постійне підвищення кваліфікації спеціалістів, вивчення новинок та використання інноваційних технологій – запорука надання якісних послуг для вас. Найновіші технології та методи лікування роблять відвідування стоматологічної клініки приємним, ефективним та безболісним.
 
Наш Центр практичної стоматологіїнадає всі види стоматологічного лікування та послуг: 
·      Професійна гігієна. Кожна людина повинна проходити чистку зубів 2 разі на рік починаючи з першого прорізаного зуба
·      Дитяча стоматологія. Перші візити до стоматолога – важливі та відповідальні. Саме тому ми забезпечуємо приємну атмосферу та делікатне ставлення до дітей, гарантуючи безболісне лікування.
·      Ортодонтія. Профілактика, корекція та виправлення прикусу, що може відбуватися різними шляхами, спосіб необхідно підбирати індивідуально. 
·      Імплантологія. Встановлення імплантатів у випадках відсутності одного або декількох зубів. 
·      Хірургія. Деякі проблеми не можливо вирішити без хірургічного втручання. Багаторічний досвід роботи спеціалістів гарантує безпечність та професіональний підхід до кожного пацієнта.
·      Терапевтична. Лікування карієсу та кореневих каналів зубів за використанням дентального операційного мікроскопа
·      Ортопедична стоматологія. Повне функціональне та естетичне відновлення функцій та естетики зуба або імплантату - протезування знімне та незнімне, коронки, накладки, вініри.

У нас ви зможете не лише лікувати, але й проходити профілактику захворювань. Регулярно спостерігаючи стан ротової порожнини, можна раніше виявити можливі проблеми та позбутися їх на початкових стадіях ураження зубів. Лікарі нашого центру підходять до лікування комплексно, враховуючи не лише виявлену проблему, але й можливі причини її виникнення. План лікування складається індивідуально під пацієнта, адже кожен випадок має свої особливості та потреби. 

Підтримує рівень та роботу спеціалістів новітнє обладнання, за допомогою якого проведення діагностики стає швидшим та простішим для пацієнта. Наші технології відповідають усім нормам та вимогам, інструменти проходять кількаступеневу дезінфекцію перед кожним новим пацієнтом, оновлюються за появою новинок.


Відгуки