САУНИ БАСЕЙНИ

САУНИ БАСЕЙНИ - фото
вулиця Василя Стуса, 30Б
(Новобудова навпроти "Епіцентру")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Поняття « домашнє вогнище » у всіх асоціюється з таким собі джерелом , що підтримує теплу атмосферу власного будинку . І ніщо не символізує його краще , ніж камін або піч , біля яких вся сім'я із задоволенням збирається в холодну пору . А лазня завжди вважалася символом чистоти і оздоровлення .
 
За багато століть створювалися і вдосконалювалися конструкції печей, лазень і приладдя до них. Обігрів будинку успішно здійснюють твердопаливні, газові, електричні та інші пристрої, але все одно мати в будинку окремий теплий куточок мріють мати багато його мешканці. Та й до класичної душовою додати сауну теж достатньо охочих. І коли такі бажання почнуть збігатися з можливостями, на допомогу може прийти інтернет-магазин «Сауни Каміни». 11 років плідної роботи в області обігрівального обладнання, стабільне відстеження розвитку світових тенденцій і європейські стандарти сервісу дозволяють говорити про те, що ми є лідерами у своїй галузі на будівельному ринку України.
Тому, хто вирішив встановити у себе вдома камін або обладнати сауну, складно спочатку розібратися в тонкощах і особливостях того чи іншого виробництва та в конструкціях їх продукції. Та й цінове питання при виборі також має велике значення. Тому найбільш повну інформацію ви отримаєте, зв'язавшись з нашими співробітниками, а також в наших салонах-магазинах. Кваліфіковані фахівці із задоволенням допоможуть вам у виборі каміна, сауни або іншого обладнання, що відповідає вашим вимогам. Наші менеджери проводять «повний цикл» обслуговування - від консультації до остаточної установки вироби та сервісного обслуговування. Довіра і повага клієнтів - основа роботи компанії.
Нашими партнерами є тільки ті виробники, які зарекомендували себе надійними постачальниками і забезпечують високу якість. В інтернет-магазині представлений великий вибір їх продукції. Такі бренди як Supra, EdilKamin, Thorma, Chazelles, Hansa, Harvia, Hergom, Lappi, Sawo, Sunday, Fusart і інші широко представлені в нашому асортименті.
Ми пропонуємо наступні товари та послуги:
·         Сауни та басейни
·         Монтаж саун та басейнів любих типів складності
·         Продаж обладнання та аксесуарів
·         Димоходи і системи димовідведення, продаж та монтаж любих типів складності
·         Продукція провідних компаній світу

Відгуки