Центр дистанційної літотрипсії

Центр дистанційної літотрипсії - фото
вулиця Олександра Довженка, 55
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дистанційна літотрипсія (дроблення каменів, ДЛТ, ЕУХЛ, ESWL) є "золотим стандартом" лікування сечокам'яної хвороби у всьому світі.
 
Суть методу заснована на генерації акустичної ударної хвилі за допомогою спеціального апарату - літотриптора. Ударна хвиля концентрується в одній точці - фокусі, де її енергія максимальна. Саме у цю точку і позиціонується камінь за допомогою системи наведення літотриптора. Під дією серії імпульсів ударної хвилі камінь руйнується на велику кількість дрібних фрагментів.
 
Переваги для пацієнта беззаперечні, оскільки дроблення каміння відбувається всередині сечовивідних шляхів без розрізу, анестезії, необхідності госпіталізації в стаціонар. 
 
Після сеансу дроблення пацієнт отримує лікування, спрямоване на самостійне відходження фрагментів з сечовивідних шляхів. Метод дозволяє проводити дроблення каменів розташованих в нирках і сечоводах розміром до 3см, однак показання до дроблення визначаються індивідуально.

До Ваших послуг - найсучасніше німецьке обладнання - літотриптор Dornier Compact Sigma (виробництва 2021 року)  та найдосвідченіші фахівці в області (досвід роботи понад 14 років, понад 12 000 успішно пролікованих пацієнтів).

Вартість процедури нижча за будь-який інший альтернативний метод видалення каменів.   
 

Відгуки