ПВКП "Спецторг"

Спецторг - фото
вулиця Галицька, 67, офіс 305
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Підприємство ПВКП «Спецторг», яке засновано у 1999 році, спеціалізується на виробництві і реалізації робочого одягу, робочого взуття, засобів індивідуального захисту. На ринку України ми пропонуємо готовий сучасний одяг як власного, так і імпортного виробництва, який відповідає усім вимогам часу, санітарно-гігієнічним нормам і нормам захисту виробництва та безпеки. На складі є робочі костюми, халати, напівкомбінезони з куртками, теплий і камуфльований одяг, одяг для працівників медичної та харчової галузі, форма для працівників служби охорони та інше.

Гарантуємо швидке виконання замовлення та високу якість кожного виробу.

Наш одяг не поступається за якістю кращим закордонним зразкам, має доступну ціну, приємний зовнішній вигляд і гарантований термін експлуатації. У широкому асортименті завжди є робоче взуття. Дуже велику увагу ми приділяємо якості нашої продукції, тому вся вона проходить випробування в лабораторіях Українського Державного Сертифікаційного центру і має відповідні сертифікати.

Крім цього ми виконуємо за бажанням замовника нанесення фірмових знаків або рекламних написів, логотипи фірм.

Ще один напрямок нашої діяльності — це промислові засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), використання яких забезпечує безпечні умови роботи при виконанні найрізноманітніших технологічних процесів. В асортименті — респіратори, протигази, монтажні каски, запобіжні пояси, діелектричні вироби, рукавички, захисні окуляри, маски зварювальника. Всі засоби сертифіковані, мають відповідні паспорти та експлуатаційні документи.

Пропонуємо:

  • спецодяг;
  • робоче взуття;
  • засоби захисту;
  • засоби протипожежної безпеки;
  • вантажні перевезення.
Ми впевнені, що здатні забезпечити ваші потреби, які пов'язані з забезпеченням комфортних і безпечних умов роботи.

Відгуки