Троя

Троя - фото
вулиця Незалежності, 53
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія Троя пропонує:

  • металопластикові вікна різних профільних систем;
  • двері міжкімнатні МДФ та Шпоновані;
  • двері вхідні МДФ власного виробництва  та металічні вир. Китай;
  • ролети захистні;
  • ворота гаражні , автоматика до воріт відкатних та розпашних;
  • алюмінієві розсувні системи;
  • жалюзі горизонтальні та вертикальні;
  • метало черепиця , бітумна , керамічна;
  • мансардні вікна VELUX , FAKRO;
  • водостічні системи різних виробників.

Компанія Троя працює на ринку пластикових вікон з 2006 року. Весь цей час ми активно освоювали новітні західні технології скління і способи їх адаптації до українських умов. Відмінною якістю нашої компанії завжди було прагнення забезпечити комфорт і затишок нашим клієнтам.

Комплексний підхід

Ми не просто створюємо високоякісні металопластикові вікна, але і проводимо їх комплексне встановлення, здійснюємо герметизацію і весь спектр заходів по встановленню аксесуарів. Це дозволяє гармонійно включити віконні системи в загальне рішення інтер'єру і екстер'єру будинку, уникнути пошкоджень стін.

Наша відповідь вашій яскравій індивідуальності!

Ми поважаємо побажання наших клієнтів і завжди дотримуємося їх при виконанні замовлення. Нами  враховуються особливості архітектури будівлі, стилістика. Виходячи з цих чинників, ми можемо створити для вас металопластикові вікна найрізноманітніших конфігурацій – від традиційних до нестандартних варіантів. Вибір скління, тип механізму відкриття, колір, використання декоративних елементів – всі ці питання також вирішуються індивідуально.

Співпрацювати з нами приємно!

Наша цінова політика вас приємно здивує: оптимальні ціни, гнучка система знижок.  А той факт, що ми даємо незмінну гарантію на свою продукцію, підтверджує, що ми повністю упевнені і в якості пропонованих виробів, і в кваліфікації наших фахівців.

На відміну від більшості віконних компаній, особливу увагу компанія Троя приділяє монтажу віконних конструкцій. За оцінками експертів, 60-70% експлуатаційних властивостей і довговічність пластикових вікон залежить від якості встановлення конструкцій.

Наша компанія надає безкоштовну гарантію на пластикові конструкції на строк до 7 років, а також гарантію на встановлення нашими фахівцями пластикових вікон строком до 5 років (залежно від складності монтажних робіт).

Основний напрямок діяльності компанії Троя – реалізація і монтаж металопластикових вікон.

Відгуки