ФОП "Федик Наталя Романівна"

Федик Наталя Романівна - фото
вулиця Левинського, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПП "Федик" один з найпотужніших виробників західного регіону.

   Продукція під торговою маркою «Федик» це збережені та накопичені кращі традиції м’ясопереробної галузі України та унікальної бази виробництва високоякісної продукції, яка постійно розвивається і удосконалюється.

   Підприємство «Федик» створене в листопадi 1996 року. Підприємство володіє найбільшим у західному регіоні, потужним морозильним обладнанням - шістнадцять тисяч кубів холоду з температурним режимом в морозильних камерах до -20 С, що дає змогу зберiгати продукти протягом тривалого перiоду.

   Продукція ТМ «Федик» призначена для покупця, який орієнтується  на стабільно високу якість та широкий вибір напівфабрикатів. Що в свою чергу дозволяє нам, при агресивній та постійно зростаючій конкуренції, збільшувати обсяг виробництва та завойовувати передові позиції в даному сегменті ринку. Ми незабуваємо про різноманітні смаки наших споживачів та створили широкоформатне меню, де включили страви легкого приготування, а також напівфабрикати для справжніх гурманів. Тільки натуральна, екологічно безпечна сировина є секретом виробництва ПП «Федик» на ринку та довіри споживача, що забезпечує нашу продукцію дивовижним смаком та біологічними цінностями.

   Активно працюють та набирають обертів наші цехи з виготовлення рибних присерв, копчення та соління риби. На сьогоднішній день обсяг їхнього виробництва це більше ніж 20 видів рибної продукції.

   Для того, щоб радувати наших споживачів напівфабрикатами ми використовуємо передові технології та рецепти із всього світу. М’ясні напівфабрикати та рибні пресерви  відомі не тільки в нашій області  а й у західному регіоні завдяки тому, що ми гарантуємо – в продукції ТМ «Федик» не міститься шкідливих для здоров'я людини речовин. Рівень санітарної безпеки ретельно контролюється на всіх етапах виробничого циклу. Варто зауважити, що наша м'ясна продукція зберігає смакові властивості протягом всього терміну реалізації.

   ПП «Федик» активно просуває свою продукцію, зацікавлює споживача та залучає постійних партнерів. Ваша довіра буде виправдана, так як санітарний контроль, інноваційні технології та ретельне дотримання рецептури допомогають нам постійно підтримувати свою високу репутацію серед партнерів. А секретом нашого успіху є визнання кінцевого покупця, тобто

ВАША ЛЮБОВ ДО НАПІВФАБРИКАТІВ ТМ «ФЕДИК»!

***

Відгуки