IT академія "Dolphin"

Dolphin - фото
вулиця Коновальця, 100

Інформація

Академія «Dolphin» — саме те місце, де ваша дитина стане справжнім фахівцем у сфері ІТ! 

Запрошуємо дітей віком від 7 до 18 років на курси з програмування, розробки ігор, веброзробки, 3D-моделювання та вебдизайну.
Навчання відбувається з урахуванням актуальних потреб ринку, а ще ми створюємо дружню та інтерактивну атмосферу в класі. Наші досвідчені викладачі використовують сучасні методики та технології освіти,  вміють передавати свої знання у доступній та зрозумілій формі,  зберігаючи мотивацію учнів на високому рівні.
 
Переваги навчання в IT Академії «Dolphin»:
  • Індивідуальний підхід до учнів, а саме індивідуальна програма навчання для кожного учня. Такий підхід дозволяє нашим студентам максимально ефективно засвоювати матеріал та розвивати свій потенціал.

  • Наші викладачі — досвідчені професіонали, які завжди раді ділитись своїм досвідом та знаннями, зможуть відповісти на найскладніші запитання учнів. Складні концепції пояснюються за допомогою захопливих завдань, а це своєю чергою сприяє розвитку логічного мислення і творчих здібностей. Тому можемо впевнено стверджувати, що пропонуємо не тільки якісне навчання, а й особистісний розвиток.

  • Курс з трьох рівнів для наймолодших «KidStarter» дозволить учням познайомляться з основами комп'ютерної грамотності, програмуванням, 3D моделюванням, розробкою ігор, графікою.

  • Ми забезпечуємо практичний підхід до навчання і даємо учням можливість виконання реальних проєктів, а це цінний практичний досвід і поглиблене засвоєння отриманих знань. Таким чином наші студенти стають конкурентоспроможними на ринку праці та знаходять себе у сфері IT.

Тож якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина отримала якісне та ефективне навчання з програмування, розробки ігор, веброзробки, 3D-моделювання та вебдизайну, сміливо занурилась в IT технології — запрошуємо до нашої Академії «Dolphin».

Ми завжди раді новим учням, адже віримо, що кожна дитина має потенціал стати успішною!

У нас студенти знаходять своє покликання та нових друзів! Сміливо пірнай у світ IT і почувайся «як риба у воді» з Академією «Dolphin»!

***

Відгуки