Екскурсія "Карпатський трамвайчик та Гошівський монастир"

Екскурсія "Карпатський трамвайчик та Гошівський монастир" - фото
Дата події: 1 жовтня 2017
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Програма туру: виїзд з Івано-Франківська (08:00) – Вигода (карпатський трамвай) – Гошів (огляд монастиря) - Івано-Франківськ

Вигода – Карпатський трамвай. Всіх романтиків і шанувальників гір гостинно кличе до себе вузькоколійна залізниця, яка почала будуватися для транспортування лісу бароном Леопольдом Поппером в кінці ХІХ ст. Ширина колії становить 770 мм, це в два рази менше за звичайну залізничну колію. Чотирьохгодинна подорож на т.з. “карпатському трамваї” проходить надзвичайно мальовничим маршрутом по найгарніших та найекологічниших місцях Карпат. Ви зможете милуватися чарівною природою: горами, річками Мізунькою та Свічею, Мізуньськими водоспадами, вгамувати спрагу водою з гірських джерел, оздоровитися мінеральною водою “Горянка” (типу “Нафтуся”), скуштувати чай з карпатських трав у баби Ганки. Повернувшись додому, Вам ще довго ввижатимуться карпатські краєвиди та долинатиме пісня стрімких потоків із кришталевою водою.

Гошів. Відоме по всій Україні відпустове місце завдяки чудотворній іконі Божої Матері (1737р.), яка знаходиться в церкві Преображення (1842р.) Василіянського монастиря заснованого в 1570 р. на Ясній Горі в Карпатах. Всі бажаючі можуть піднятися на гору по Хресній дорозі.

Вартість 300 грн.

У вартість входить: проїзд автобусом по маршруту, супровід гіда-екскурсовода, страхування на час подорожі, квиток на трамвайчик.

У вартість не входить: особисті витрати, харчування.

 

 

Перегляди 367

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук