Велоквест у місті Івано-Франківськ

Велоквест - фото
Дата події: 13 жовтня 2017
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

3-годинний не стандартний квест Франківськом і околицями.
Особливості квесту:
За 1-2 дні до квесту буде опубліковано карту з точками у Франківську і околицях (здебільшого напрямок Вовчинців і Дем'янового лазу). За ці 1-2 дні кожен учасник зможе продумати як точки краще брати, а які ні. Продумати тактику і маршрут.
Кількість і розташування точок буде така, що всі точки буде нереально зібрати навіть швидкій команді.
На кожній точці (об'єкті) потрібно зробити фото з усіма велосипедами і членами команди (за вийнятком того, хто робить фото)
Команди по 2-4 учасника.
Кожна точка буде мати різну ціну в залежності від того скільки команд її візьме.
N+1-K балів за точку, де N кількість команд, а К - кількість команд, яківзяли точку. Тобто якщо точку взяли 20 із 20-ти команд, то за неї кожна команда отримує 1 бал. Якщо точку взяла тільки 1 команда із 20, то ця команда отримує 20 балів.
Тому може бути така ситуація, що добре продумана стратегія може забезпечити виграш тільки з однією взятою точкою проти команд, які взяли по 10-15 точок.
Цей факт дає змогу брати участь учасникам з різним рівнем підготовки. Просто якщо рівень підготовки нижчий, то доведеться його компенсувати головою :)

Місце старту буде оголошено згодом.

Подія не має організаторів, кожен учасник події і є частинкою події, тому кожен учасник сам повинен нести відповідальність за свої дії, подбати про свою безпеку (наявність шолому обов'язкова), а також не робити те, що може нанести шкоду здоров'ю.

Тривалість 10:00-14:00 год.

Перегляди 46

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук