Темні часи у місті Івано-Франківськ

Темні часи - фото
Дата початку: 1 лютого 2018
Дата кінця: 7 лютого 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером. Оригінальна назва: Darkest HourЖанр: драма, воєнний, біографія, історіяТривалість: 125 хвРежисер: Джо РайтСценарій: Ентоні МакКартеннКраїна: ВеликобританіяАктори: Гарі Олдман, Лілі Джеймс,Бен Мендельсон(16+)
Перегляди 284
Slava Ktnsky (Визнаний експерт)
Сподобалось
Судячи по трейлеру, фільм мав б бути непоганим, "засновано на реальних подіях" додає фільму особливе значення, цікаво буде глянути.
Переглянути всі відповіді ()
Yuriy Mykula (Перехожий)
Сподобалось
Фільмєц супер. Я ходив - мені сподобалося. Правда режисер чи сценарист явно вліпив трохи від себе трохи приплів. Скажімо сцена, де Черчель спускається в метро і маленька дівчинка (та і всі пасажири як один) йому каже (не дослівно): "Краще вмерти, ніж здаватися", мені явно повіяла такою ленінською пропагандою. Типу "паставіл лєнін руку на плєчьо другу і пріказал єво расстрєлять, бо простого мужика обіжати не можна". Та і в цілому, як я пам’ятаю, то Черчель не мав такої аж підтримки населення, як то зображено в фільмі.
Тим не менше, кінцо дивиться приємно. Рекомендую сходити тим хто любить історичні фільми в довільному трактуванні.
Переглянути всі відповіді ()