Група компаній "Studentland"

Studentland - фото
вулиця Незалежності, 4, офіс 507, 508
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Пропонуємо кваліфіковану допомогу у підготовці документів для оформлення віз - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ ІРЛАНДІЯ КАНАДА США
Консультація – БЕЗКОШТОВНО!

СТАЖУВАННЯ У ХОРВАТІЇ, БОЛГАРІЇ, ОАЕ, ШВЕЙЦАРІЇ, НА КРУЇЗНИХ ЛАЙНЕРАХ (ЄВРОПА, США)

ВІДКРИТИЙ НАБІР НА WORK AND TRAVEL! (ЛІТО)
 
Вже 20 років група компаній STUDENTLAND надає українській спільноті можливість здобувати освіту за кордоном, брати участь у міжнародних програмах обміну, стажуватися за кордоном, отримувати знижки по міжнародним дисконтним карткам тощо.

STUDENTLAND — це професійні консультації та підбір програми за кордоном на будь-який смак та вік: програми культурного обміну для студентів і школярів; вища та професійна освіта; стипендіальні програми у ВНЗ; мовні курси для дітей та дорослих; програми стажувань; канікулярні та спеціалізовані курси вивчення іноземних; бронювання і продаж авіаквитків за спеціальними тарифами.

STUDENTLAND є членом IATA (International Air Transport Association), WYSET Confederation (World Youth Student and Educational Travel), визнаним агентством ICEF (International Consultants for Education and Fairs). Співробітники компанії сертифіковані Британською Радою за курсом «UK Education Advisors Training». Вже другий рік поспіль STUDENTLAND виступає ексклюзивним організаційним партнером виставки «Освіта в Канаді», організованої Посольством Канади в Україні.

ВИВЧАЙ АНГЛІЙСЬКУ ОНЛАЙН  РАЗОМ З НОСІЯМИ МОВИ! УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ!

Що це за школа та як довго вона на ринку?

Школа English school of Canada знаходиться на ринку вже 20 років та зазвичай приймає студентів з усього світу в своїх стінах в м. Торонто, Канада

В чому її особливість?

Викладачі школи навчають студентів англійської мови в групах та проводять по 3 заняття щодня напротязі курсу, що дає можливість повністю зануритись в іншомовну атмосферу та досягти значного результату вже за 4 тижні програми

Чи завжди програми існували онлайн?

Програми не існували в онлайн доступі, студенти мусили їхати в Торонто, щоб навчатися, але через ситуацію карантину, унікальні програми, що розроблялися на досвіді викладання більше 20 років було адаптовано та перенесено в онлайн режим

В чому різниця онлайн навчання та власної присутності в Торонто?

Онлайн програми повністю повторюють ті, що були доступні для студентів в класах, але перевагою є їх нижча вартість та можливість заощадити на перельоті та проживанні в Канаді, а це близько 3000CAD.

Яка ціна програм зараз?

Ціну було знижено від 1000CAD за програму до 300CAD (через ситуацію карантину). Якщо рахувати в українській гривні, то виходить, що один урок коштує -68 грн.

Чи є обмеження по віку?

Обмежень немає, програми підбираються згідно рівня володіння англійською мовою та згідно потреб, школярам вони допоможуть розібратися в структурі мови та розговоритися, дорослим - покращити рівень володіння англійською, а також отримати сертифікат, який можна прикріплювати до резюме.

Які різновиди програм пропонуються?

1.       General English
2.       Academic Foundations
3.       Focus on Writing
4.       Focus on Speaking
5.       English for Health Care
6.       IELTS/IBT TOEFL Preparation
7.       UCTP Preparation –(програма, після якої за Вами автоматично бронюєтся місце в коледжі Канади)


Літні канікули — найкращий час для вивчення іноземної мови та активного відпочинку. Не щодня випадає шанс помандрувати, при цьому отримати величезний досвід спілкування і не малий багаж знань. Як правило, саме на час літніх канікул багато батьків покладають великі надії: «Буде час підтягнути мову, почитати книги». Але не варто перетворювати канікули дитини на нудне читання, дозвольте використовувати найкращий шанс для вдосконалення мови — подорож в іншу країну, країну, в якій безпосередньо і спілкуються на цьому самому іноземною мовою.


Потрапляючи в мовне середовище, дитина за досить короткий термін засвоює такий обсяг знань, який практично неможливо отримати на батьківщині, особливо якщо це стосується розмовних навичок. Не варто також забувати про те, що в літніх таборах за кордоном і мовних школах дозвілля організований таким чином, що б дитина мала можливість відвідати визначні місця, ознайомитися з культурою та традиціями країни. Це дозволить не тільки підтягнути мову, але й знання географії та історії, зробити вашої дитини більш ерудованим і розвиненим.

Під час літніх канікул за кордоном всі учні оточені турботою увагою викладачів і супроводжуючих, комфортними умовами життя при школі, мовному таборі чи в сім'ї. Безперечною перевагою є можливість отримати досвід спілкування з дітьми з інших країн. Як правило, дітей селять в кімнати з таким розрахунком, щоб вони спілкувалися один з одним на англійській (французькою) мовою. Це сприяє більш активної адаптації в мовному середовищі. Діти вчаться знаходити спільну мову з різними людьми, удосконалюють комунікаційні навички і підвищують словниковий запас. За словами багатьох батьків, з канікул діти повертаються більш товариськими і відкритими.

Літо — час змін! Не пропустіть шанс дати вашій дитині якісну освіту, відвідати літні мовні курси в Англії, Канаді, Греції, на Мальті, Кіпрі чи США. Ми зможемо запропонувати багато варіантів літніх канікул, серед яких ви обов'язково знайдете те, що потрібно.

Оплачуване зимове/літнє стажування в Іспанії (Канарські острови)
Тривалість:

  • зимові канікули (грудень-лютий, січень-березень);
  • літні канікули (травень-липень, червень-серпень, липень-вересень).
Стажування в Іспанії — короткотривала, пов’язана з навчальним курсом, програма, яка дозволить вдосконалити уміння, отримані під час навчання, відмінна практика самостійного життя. Саме на іспанських курортах українські студенти мають нагоду провести свої канікули, отримати досвід у сфері готельно-ресторанного бізнесу, оздоровитись, покращити рівень володіння англійською мовою, знайти нових друзів, ознайомитись з культурою Іспанії.

TOEFL тест тепер в Івано-Франківську.
Раді повідомити, що STUDENTLAND — Івано-Франківськ призначено ETS Сертифікованим Тест Адміністративним Центром. STUDENTLAND Івано-Франківськ — Авторизований ETS тест-центр з прийому іспиту TOEFL iBT.

Стажування в Сінгапурі

Місто-держава Сінгапур — мініатюрна модель Азії, маленька країна з надвисокою концентрацією технічних досягнень, грошей, древніх забобонів і різних культур (китайської, індійської і малайської). Сінгапур входить в першу десятку загальносвітового рейтингу країн з найменшим рівнем корупції і займає перше місце в аналогічному рейтингу азіатських країн. У Сінгапурі рівень життя населення один з кращих в Азії — ВВП на душу населення становить понад $ 28.000 (для порівняння, в Китаї — $ 7.800, в Росії - $ 8.600).

  • Сінгапур — фінансовий центр Азії, один з основних ділових центрів нашої планети.
  • Сінгапур — лідер в галузі суднобудування, один з найбільших центрів переробки і розподілу нафти, один з найбільших постачальників електронних виробів.
  • Сінгапур — один з найбільших туристичних центрів Азії.
Вимоги до кандидатів:

  • вік 21-25 років (до 30 років за умови менеджерського досвіду або досвіду в ресторанах);
  • обов'язкова наявність диплома бакалавра (спеціальність - не має значення для участі в програмі);
  • відсутність хронічних захворювань (кандидат проходить обов'язкове медобстеження після отримання контракту);
  • досвід роботи в бажаній сфері стажування від 1 року;
  • вільна англійська (ADVANCED);
  • вітається будь-який досвід програм обміну.
Сфери стажування:

  • Hospitality industry (готельний і ресторанний бізнес): Service & Kitchen Crews, Front Desk, Guest relation, Restaurant Manager / Supervisor, Kitchen Help, Chef / Cook, Waiters, Bartenders і так далі;
  • Retail outlets (сфера продажів): тільки при наявності запитів від роботодавця в Сінгапурі + досвід роботи у сфері продажів від 1 року обов'язковий.
Умови стажування:

  • контракт на 2 роки;
  • 70% вакансій для дівчат, і 30% вакансій для хлопців;
  • стипендія від 2200 SGD / month (~ 1620 USD);
  • 60 годин на тиждень (овертаймів в Сінгапурі немає);
  • 1-2 вихідних в тиждень (залежить від компанії);
  • відпустка 7 днів в році (залежить від компанії).
Страхівка від компанії на весь період стажування (компанія надає кандидату страхівку на весь період контракту, бо це обов'язкова умова від уряду Сінгапуру).

Канікули у Великобританії

Вестгейт-он-Сі — це невелике, привабливе, спокійне приморське містечко на південному сході Великобританії, із золотими пляжами. Навчання відбуватиметься у мовній школі Лондон Хаус Скул оф Инглиш, акредитованій Британською Радою, розташованій у 5 хвилинах від центру міста і у 5-15 хвилинах ходьби від місця проживання. Діти отримують чудову нагоду у свій вільний час практикувати отримані знання з приймаючою сім'єю.

Програма включає:

  • супровід керівником групи;
  • проживання та харчування;
  • мовні курси;
  • культурно-розважальна та екскурсійна програма;
  • трансфер.
Канікули на Мальті

Школа розташована у спокійному, мальовничому районі поруч із жвавим Сент Джуліанс. Дане місце розташування — це ідеальна комбінація спокою, безпеки, малозабудованості, великої кількості зелених зон, близькості до торгових центрів і центрів відпочинку. Діти будуть навчатися у школі із досвідом роботи 12 років, та акредитованій Міністерством Освіти Мальти. Заклад є сімейним, що безперечно має значний позитивний вплив на підхід до навчального та організаційного процесу. Школа обладнана за останнім словом техніки та пишається своїм умінням поєднувати навчальну діяльність з дружньою атмосферою.

Програма включає:

  • супровід керівником групи;
  • проживання та харчування;
  • мовні курси (при виборі програми з уроками);
  • культурно-розважальна та екскурсійна програма;
  • трансфер.
Оплачуване стажування за кордоном! *** 

Програма стажування — це чудова можливість отримати цінний досвід роботи в іноземних компаніях відповідно до вашої спеціальності чи досвіду роботи. Учасники програми мають можливість підвищити свій професійний рівень, вивчити на практиці організацію бізнесу, влитися в повсякденне життя та познайомитись з культурою країни.

Пройти оплачуване стажування можна в наступних країнах:

  • США, Канада, Сингапур, Китай, Австралія, Греція, Туреччина, Мальта, ОАЕ;
  • стажування на круїзних лайнерах.
Якщо ви хочете пройти стажування на розкішному круїзному лайнері, отримувати хорошу винагороду і просто весело провести час, подорожуючи світом, то програма «Стажування на круїзному лайнері» є ідеальною можливістю реалізувати свої мрії. Одними з найбільших компаній у цьому бізнесі є: Carnival Cruise Lines, Royal Caribbean Cruise Lines, NCL, Seabourn CL, Festival та інші.

Вакансії:

  • Помічник/ця офіціанта;
  • Офіціант/-ка в барі;
  • Молодші помічники кухаря;
  • Прибиральник/-ця;
  • Молодші покоївки;
  • Робітник на складі;
  • Догляд і розвага дітей;
  • Адміністратор/ресепшн;
  • Фотограф;
  • Продавці.
Вік учасника: 21-35 років.

  • тривалість програми: 6-9 місяців.
  • основні вимоги — це знання англійської (іноді німецької, іспанської або італійської мов), наявність досвіду в сфері обслуговування, комунікабельність, привітність і позитивний настрій.
Стажування в ОАЕ

Потрібні кандидати для стажування у сфері обслуговування та торгівлі.

Вимоги до кандидатів:

  • знання англійської мови;
  • вік 21-34 роки;
  • досвід необов'язковий.
Компанії пропонують:

  • контракт на 2 роки;
  • компанія оплачує візу, переліт, проживання, харчування, страхування;
  • оплачувана відпустка від 21 дня.
Стажування в США (Internship/Training in the USA)

Огляд програми:

  • програма створена Державним Департаментом США (тип візи J1);
  • передбачає проходження практики за спеціальністю (індивідуальний план стажування, складений приймаючою компанією, з детальним описом обов’язків та кар’єрного росту стажера);
  • гарантоване отримання стипендії;
  • тривалість програми – 6, 12 або 18 місяців.
Умови програми:

  • обов'язкові вимоги для всіх учасників:
  • вік від 20 до 30 років (для інтернів від 18 років);
  • високий рівень володіння англійською мовою.
Для Internship program:

  • бути студентом університету / інституту (денної або заочної форми навчання) і навчатися на курсі, тривалістю не менше 2 - х років;
  • якщо ти вже закінчив навчання в українському ВНЗ, то з моменту закінчення до дня початку стажування не повинно пройти понад 12 місяців;
  • програма обов'язково повинна відповідати спеціальності.
Для Training program:

  • мати диплом про закінчення ВНЗ плюс мінімум 1 рік досвіду роботи за фахом або мати досвід роботи в обраній сфері не менше 5-и років. При цьому, освіта та досвід придбані в США не враховуються. І освіта, і досвід роботи повинні відповідати напрямку стажування;
  • кандидатам надається можливість вибрати собі місце стажування зі списку пропозицій від американських компаній у можливих напрямках.
Напрями стажування:

  • ресторанний і готельний бізнес (більша частина пропозицій саме в цій сфері);
  • туризм;
  • економіка (менеджмент, маркетинг, фінанси);
  • інформаційні технології;
  • архітектура;
  • кулінарія;
  • культура і мистецтво;
  • виробничі спеціальності.
Стажування у сфері готельно-ресторанної справи в Австралії (Internship in Australia)

Про програму: програма тільки для студентів готельно-ресторанного бізнесу та молодих спеціалістів, що працюють у цій сфері. Програма надає учасникам можливість пройти оплачуване стажування в австралійських готелях / курортах / ресторанах.

Вимоги до учасників:

  • вік 18 - 28 років
  • бути студентом ВНЗ або коледжу і навчатися на спеціальності, пов'язаної з готельним, ресторанним бізнесом / кулінарією, і/або мати обов'язково наявність досвіду роботи, який демонструє кар'єрне зростання в сфері хоспітеліті;
  • високий рівень знання англійської мови («Upper intermediate to Advanced» level of conversational English).
Напрями стажувань: стажування можлива тільки у сфері HOSPITALITY за напрямами Front Office, Housekeeping, Food & Beverage and Culinary, Kitchen Help, Bak Service.

Освіта в Канаді

Канада є другою за розміром країною у світі. Країна входить у Велику Вісімку та лідирує за багатьма показниками в сферах бізнесу та соціального забезпечення. Країна має дві офіційних мови: англійську та французьку, що відкриває перед студентами можливості вивчення обох мов. Система вищої освіти представлена державними та приватними учбовими закладами.

Освітньо-кваліфікаційні рівні:

  • випускник дипломної програми — тривалість навчання 2-3 роки;
  • випускник сертифікатної програми — тривалість навчання 1 рік;
  • бакалавр — тривалість навчання 3-3,5 років;
  • магістр — тривалість навчання 1,5-2 роки;
  • випускник післядипломної програми — тривалість навчання 1-2 роки;
  • доктор наук.
Вимоги до кандидатів:

  • вік від 16 років;
  • середня освіта — при вступі на сертифікатну, дипломну, бакалаврську програми;
  • вища освіта — при вступі на післядипломну та магістерську програми;
  • знання англійської чи французької мов, підтверджене міжнародними сертифікатами TOEFL, IELTS, DELF у залежності від мови навчання.


    ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ
«Профорієнтація для підлітків за кордоном», допоможе студенту та його сім’ї не тільки обрати майбутню професію, а й дістатися порозуміння між цілями батьків та побажаннями дитини, вирішити особистісні розбіжності та вчасно почати підготовку до спеціальності без стресу та напруги.

 ПАКЕТ “ДИСТАНЦІЙНА ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 12+”
 

Дистанційний пакет поєднує у собі роботу психолога із дитиною та батьками, розкодування та детальний аналіз тесту Magellano University та попередній професійний підбір освітніх закладів за кордоном за результатами загальної роботи.

1.      Попереднє анкетування батьків з метою збору інформації щодо особистісного розвитку дитини та для визначення цілей і очікувань від проходження профорієнтаційного комплексу

2.      Офіційне профорієнтаційне онлайн тестування по системі Magellano University для дитини

3.      Детальний аналіз психологом результатів тесту дитини по кожному блоку

4.      Зворотній зв’язок із батьками по телефону за результатами тестування

5.      Орієнтований психологом, попередній професійний підбір освітніх закладів та програм навчання для дитини за кордоном на основі остаточних результатів профорієнтаційного комплексу, побажань батьків та із врахуванням вподобань дитини

 Тест Magellano University повністю адаптований для українських користувачів та сертифікований українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України.

 Аналіз результатів тестування професійним психологом із попереднім анкетуванням для батьків допомагають сформулювати гармонійний висновок щодо професійних, культурних та особистісних здібностей підлітка.

Після завершення усіх етапів комплексу освітні експерти проводять (на основі остаточних результатів від психолога, побажань батьків та із врахуванням вподобань майбутнього студента) попередній професійний підбір освітніх закладів та програм навчання за кордоном, які ідеально підходять дитині.

 

 

ПАКЕТ “ГЛИБИННА ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 12+”
 

Глибинний пакет поєднує у собі роботу психолога із дитиною та батьками, розкодування та детальний аналіз тесту Magellano University та попередній професійний підбір освітніх закладів за кордоном за результатами загальної роботи.

1.      Офіційне профорієнтаційне онлайн тестування по системі Magellano University для дитини

2.      Попередня розмова профорієнтаційного психолога із батьками по телефону з метою збору детальної інформації щодо особливостей розвитку дитини

3.      Детальний аналіз психологом результатів тесту дитини по кожному блоку

4.      Особиста 1.5 годинна зустріч психолога із дитиною для виявлення особливостей темпераменту, сильних та слабких сторін характеру, внутрішніх конфліктів, культурних та професійних інтересів і здібностей, рівня самостійності та усвідомлення професійного вибору

5.      Зворотній зв’язок батькам по телефону за результатами тесту і зустрічі із дитиною

6.      Орієнтований психологом, попередній професійний підбір освітніх закладів та програм навчання для дитини за кордоном на основі остаточних результатів профорієнтаційного комплексу, побажань батьків та із врахуванням вподобань дитини

Після завершення усіх етапів комплексу освітні експерти проводять (на основі остаточних результатів від психолога, побажань батьків та із врахуванням вподобань майбутнього студента) попередній професійний підбір освітніх закладів та програм навчання за кордоном, які ідеально підходять дитині. 


 

Відгуки