Ресторан "Осокори"

Осокори - фото
вулиця Олександра Довженка, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Ваш незабутній відпочинок в Івано-Франківську та яскраве святкування пам’ятної події не обійдеться без чудового ресторану «Осокори», який знаходиться на вулиці Олександра Довженка, 26.

Гучні весілля чи веселі дні народження, традиційні хрестини чи ділові корпоративи, урочисті випускні вечори та пам’ятні ювілеї – у цьому ресторані будь-яке святкування відбувається на найвищому рівні та запам’ятовується на довгі роки.

Передусім, варто відзначити надзвичайно зручне розташування ресторану «Осокори» та місця для паркування авто. Відвідувачів закладу огорне приємною прохолодою літній майданчик, на якому приємно відпочивати у теплу пору року. Камерний зал зі зручними диванчиками та затишним інтер’єром приваблює теплою атмосферою та потішить тих гостей, які прагнуть приємно поспілкуватися. Дуже часто під час проведення весіль саме у цьому залі встановлюють «селянський стіл» зі смачними традиційними наїдками.

Особливої уваги заслуговує зі смаком оформлений великий банкетний зал на 140 осіб, у якому проведення вашого свята набуде особливого колориту. Саме приміщення залу є надзвичайно світлим, просторим, а зручне та продумане розташування столиків дозволить якнайкраще розмістити велику кількість гостей. Стіни та переходи залу вдало декоровані святковою атрибутикою у приємних пастельних відтінках. У банкетному залі виокремлено місце для танцювального майданчика. Замовляйте живу музику та відпочивайте із задоволенням. 

Вдячні відвідувачі неодноразово наголошують на перевагах ресторану «Осокори», з-поміж яких варто виокремити:

  • вдалий дизайн інтер’єрів приміщень;
  • помірні ціни;
  • смачні страви української кухні та їхнє вишукане оформлення;
  • натуральні напої (прохолодний квас і бочкове пиво) та ін.

Весілля від 750 грн, дні народження, христини та бенкети від 350 грн.

Окрім надзвичайно смачної кухні варто підкреслити ґречне обслуговування та ввічливість персоналу, які доповнюють позитивне враження від цього закладу. Тож завітайте до нас!

Відгуки